Rh as/es

Pozdrav,

Da li neko zna gdje mogu skinuti RH AS/ES u ISO formatu??

Svaka informacija kao i uvijek dobrodosla.

Dino

Nisam siguran ali malo potraži po http://www.linuxiso.org/

Ako govoriš o RH ES i RH AS onda ti mogu predložiti jedino Kazaa ili MLDonkey jer je u pitanju komercijalni softver koji nije dostupan za download.

Dino… CD-vi ce biti dostupni uskoro…do tada malo strpljenja 8)

Šahbaz, o čemu govoriš?

Pa govorim o CD-ma zar ne ?
On ih trazi a ja ih obecah… :lol:
Inace imam te CD-ve pa ako zatrebaju nekome radi testiranja
samo recite !

Ok. Ja sam mislio da će neka verzija biti javno dostupna ili nešto… :lol:

Pa bice javno dostupna cim ih Sahbo stavi na web/ftp site da ih skinem i kada ih ja stavim na moj web/ftp site, odmah ce biti dostupna svima koji je zele sa ovog foruma.

pozdravi od

Dine

Sahbaze haveru,

hvalal ti za cd-ove. Mogu ti reci da RH ES/AS 3 pici kao munja na mom P4 Cel 2.4 GHz, kao munja.

Ako je neko zainteresovan, neka mi se obrati pa cu staviti ISO fileove na server da probate skinuti i instalirati RH ES/AS, ako ste zainteresovani.

Pozdravi od

Dine

ocem ocem ocem :wink: fakat me interesuju te “server” verzije raznih distribucija ( naravno - radi testiranja )… pa bas bi me interesovalo kako da ih nabavim… Dino sta bi sa tvojim serverom??

Pozdrav

ICE

Imaju 4 cd-a, u ISO fileovima je preko 1.5 GB, tako da cu da stavim jedan po jedan iso file na server i bice dostupan danas za skidanje.
Javi mi se na email, tako da ti mogu dati adresu gdje da skines.
Kada zavrsis sa cd #1, javi mi da stavim cd#2 itd…

Pozdravi od

Dine

Evo jarane,

otidji na http://www.d-tech.d2g.com/linux/RH/ i skidaj jedan po jedan
Ja sam u NC/USA, pa ako mozes pokusaj da skidas navece ili rano ujutro po nasem vremenu EST-US.

Kada zavrsis sa ovim ISO fileovima, javi mi da stavim druge.

Pozdravi od

Dine

hm. po tvom vremenu… kolika je razlika :wink: nego - hoce li ti fajlovi moci malo duze stojati na serveru? malo sam kratak sa trafficom :wink: nisam znao da cu naci to pa skidao druge stvar?

Pozdrav

ICE

Hoce jarane. Po mom vremenu je tvoje vrijeme + 6h = moje vrijeme.
sve dok ne skines ove ISO fajlove, bice na serveru pa ih skidaj polako ili brzo, do tebe je. Samo mi javi kada skines ove da mogu da stavim i druge, tako da ti i ostala raja mozete skidati do mile volje.

Nema problema.

Pozdravi od

Dine

CAR SI… hvala… javim ti kad sam gotov :wink:

Pozdrav

ICE

Zar je prvi CD zaista tako mal?

Dino možeš li dodati i druga dva .iso fajla?

Prvi cd me pomalen.
Druga dva cu da stavim kada skinete ova prva dva, nemam dovoljno mjesta na serveru, tako da moram da izbrisem ova prva dva da bih mogao da stavim sljedeci iso cd.

Tako da mi trebate javiti kada skinete ove prve da stavim ostale.

Pozdravi od

Dine

Pozdrav,
Mozes li molim te postaviti druga dva CDa jer sam skinuo prva dva?

Hellouuu

isto vrijedi i za mene… skinuo sam oba pa bi sad htjeo i nastavak :wink: unaprijed puno hvala

Pozdrav

ICE

ok gajz,
der ju go, stavio sam i cd #3, pa kada skinete, javite mi pa cu da stavim i zadnji cd #4.

Hepi skidanje

Dino