[RIJEŠENO] /etc/X11/xorg.conf error

Bok! Eto, prije par dana sam poslao topic o podešavanju hrvatske tipkovnice u dreamlinuxu i dosta ste mi sugestija naveli…no…nešto sam nepotrebno sprčko u xorg.conf file-u u /etc/X11/ , točnije otvorio sam taj file i sam mijenjao neke postavke i to posle snimio i nakon toga više ne mogu ući u X okruženje, zaustavim se u konzoli i javlja mi se konkretna poruka da sam nešto sprčko u xorg.conf… pa, pošto sam relativno početnik, mogu li to kako sredit iz konzole ili vratit na staro da ne instaliram natrag linux-e?
hvala

ako se dobro sjećam bio je dreamlinux? pošto je on debian based, imaš dvije opcije:

1. iz konzole (na instaliranom dreamlinux-u) su -c “dpkg-reconfigure -phigh xserver-xorg”

2. pokreni live cd (dreamlinux - ako si njega imao instaliranog), kad se upali live linux kopiraj /etc/X11/xorg.conf na USB stick (pa ga zalijepi) ili odmah na particiju na kojoj je instaliran “prčkani” linux, ako hoćeš odmah onda ovako:

su mkdir linux mount /dev/hdaX linux cp /etc/X11/xorg.conf linux/etc/X11/xorg.conf exit reboot
ps:
idući put ako budeš htio experimentisati sa xorg.confom prvo napravi backup

jah, pa opet nabaci ba/hr tastaturu

note:
#hdaX (ili hdbX, sdaX, sdbX itd) je hda1, hda2 - particija na kojoj je instaliran tvoj linux, ako si zaboravio kucaj cfdisk ili fdisk -l