[RIJEŠENO] firefox - resuming downloads

Kako nastaviti downloadiranje u firefoxu (npr 1.5)? :?

Ako je uopce moguce…

wget -c

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Instaliraj ekstenziju FlashGot! i s njom mozes imati normalan download manager u FF a ne ono cudo sto oni shippaju …

Instaliraj Download Manager Downloader for X ili skraceno d4x plus FlashGot ekstenziju za firefox

[quote=hanumica]Kako nastaviti downloadiranje u firefoxu (npr 1.5)? :?

Ako je uopce moguce…[/quote]
ako koristiš standardni FF DM, kad exituješ sve padne u vodu, preporučujem extenziju:

downthemall

https://addons.mozilla.org/firefox/201/

Ma nije meni trebao prijedlog tog tipa, nego ono sto je Adis rekao.
Nesto sto bi mi, vec nesto sto sam bila pocela downloadovati i doslo do pola, nastavilo tamo gdje je palo :wink:.

[quote=hanumica]Ma nije meni trebao prijedlog tog tipa, nego ono sto je Adis rekao.
Nesto sto bi mi, vec nesto sto sam bila pocela downloadovati i doslo do pola, nastavilo tamo gdje je palo :wink:.[/quote]
FlashGot ili DownThemAll (mislim ovaj drugi) konfigurises da koristi eksterni download manager (i uzmes wget :slight_smile: )

[quote=hanumica]Ma nije meni trebao prijedlog tog tipa, nego ono sto je Adis rekao.
Nesto sto bi mi, vec nesto sto sam bila pocela downloadovati i doslo do pola, nastavilo tamo gdje je palo :wink:.[/quote]
nisam te razumio, jel ti imaš neki fajl koji si skidala sa FF DM, pa si ukinula baš taj download i sad bi htjela da ga nastaviš, ili hoćeš da imaš za stalno alat kojim ćeš moći pauzirati nastavljati download, ako je ovo drugo imaš down’emall koji može i sa ugašenom FF da radi i da pause/resume download anytime

FlashGot, DownThemAll, KillThemAll, FragGot… sto jednostavno kada moze komplikovano…

[quote=aldin][quote=hanumica]Ma nije meni trebao prijedlog tog tipa, nego ono sto je Adis rekao.
nisam te razumio, jel ti imaš neki fajl koji si skidala sa FF DM, pa si ukinula baš taj download i sad bi htjela da ga nastaviš, ili hoćeš da imaš za stalno alat kojim ćeš moći pauzirati nastavljati download, ako je ovo drugo imaš down’emall koji može i sa ugašenom FF da radi i da pause/resume download anytime[/quote]
Bilo je ovo prvo, a za to drugo mi nije uopce problem :slight_smile: