[quote=nedim88]VLC ti je player (valjda su na to mislili).
Applications–>Add/Remove–> vlc[/quote]
pa, ne treba mijos jedan player. vec ih imam vise neg’ filmova
a, ja sam pitao kako da popravim onaj sto ima a ne da instaliram novi.
e, to je slucaj! bravo! opet mi se desilo i, sjecajuci se ovog i amarovog komentara, ja ukinem samo firefox i - sve proradi opet!
problem ad acta
Stavi novi flashplayer 10 i mozda ce ti raditi (meni na ovoj desetki radi) jedino ako koristis gmail, onda nece raditi.
Drugo Ogle sam koristio prije, ovaj sada ne radi kako treba bas sam pokusao,
Zelis Menu na DVD-u rekoh lijepo VLC Player imas i aspect ratio.
Procitaj prijasnji moj post.
Cudno mi je jos da koristis nekakav drugi player i na windowsu, kod mene je i tamo bio VLC
Inace, dva player-a su zakon: VLC player i mplayer
[quote=medo]Stavi novi flashplayer 10 i mozda ce ti raditi (meni na ovoj desetki radi) jedino ako koristis gmail, onda nece raditi.
Drugo Ogle sam koristio prije, ovaj sada ne radi kako treba bas sam pokusao,
Zelis Menu na DVD-u rekoh lijepo VLC Player imas i aspect ratio.
Procitaj prijasnji moj post.
Cudno mi je jos da koristis nekakav drugi player i na windowsu, kod mene je i tamo bio VLC ;)[/quote]
na windows-u sam koristio nero paket. i player i burner i backup… svega necega…
zasto ubiti firefox? pa nije mi radio Totem, MPlayer, RhythmBox, Banshee…?!? a YouTube na firefox JESTE rado?
ili ja nisam nesto skonto?[/quote]
vjerovatno imas flash plugin installiran na firefox-u (rece ti da koristis youtube)… eh taj plugin zauzme sound device i onda nijedan drugi program ne mozes tom sound device-u pristupit i tako ti nemas zvuka,… vjerovatno ti je sound karta neka slicna intel hd il tako nesto slicno , sto ne podrzava hardware mixing …[/quote]
ovo mi se i dalje desava, ali rjesavam jednostavno: zatvorim firefox, otvorim neki player, otvorim firefox - radi.
medjutim, ec par puta mi se desi da ne mogu tako lako zatvoriti firefox jer sam u sred nekog projekta. pa me interesuje da li je neko cuo da li su sredili ovaj bug?