Ti imas gremline na tom kompjuteru.
To sa CDom je izgleda bug (cujem da ih ima jos sa takvim problemom) i vjerovatno ce se uskoro srediti.
Ja volim ljude sa temperamentom, ali racunari ih nevole - pa bezbeli se zato sa tobom i zeza .
Salu na stranu, jedino sto ti pomaze je da se smiris i napadas probleme sistematski. Znaci vikati, cupati kosu i udarati glavom u zid nepomaze, a pokusati skontati u cemu je problem, pogledati da li jos ko ima isti problem i kako je isti sreden pomaze.
Juriiiiiis drugovi !!!
:mrgreen: :mrgreen::mrgreen: :mrgreen:
[quote=DadoV]To sa CDom je izgleda bug (cujem da ih ima jos sa takvim problemom) i vjerovatno ce se uskoro srediti.
Ja volim ljude sa temperamentom, ali racunari ih nevole - pa bezbeli se zato sa tobom i zeza .
Salu na stranu, jedino sto ti pomaze je da se smiris i napadas probleme sistematski. Znaci vikati, cupati kosu i udarati glavom u zid nepomaze, a pokusati skontati u cemu je problem, pogledati da li jos ko ima isti problem i kako je isti sreden pomaze.
Juriiiiiis drugovi !!!
:D[/quote]
Pa temperamentna sam nego sta,ali ne toliko da si cupam kosu i udaram glavom od zid,to su muska posla :mrgreen: a nadam se da je ovo samo bug i da nije do mog przaca!!!???
Meni je famozni wodim(na koji su Debian/Ubuntu bili presli negdje oko verzije 6.10 ili 7.04) sprzio (spalio :mrgreen:) 2 nove przilice .Sreca pa je racunar pod garanciom bio .
Famozni Ubuntu developeri se opet blamiraju retardiranim bugovima:
http://www.ubuntu.com/getubuntu/releasenotes/810#CD%20eject%20problems
[quote=adioe3]Evo danas uradio upgrade. Nigdje greske. Nigdje belaja. Sve radi. Samo mi nesto KDE3
Oni znaju da KDE4 jos nije dovoljno stabilan, tako da mi ovo djeluje kao pokusaj proguravanja GNOMEa kao defaultnog desktopa.[/quote]
A sto bi “pokusavali” progurati GNOME kad on “jeste” default?
A dva-tri puta u kuciste, ono, sa strane? (samo pazi ako imas “side-fan” :D)
Nisi me dobro shvatio – pokusavaju progurati GNOME kao jedini desktop kojeg ce raja koristit jer je KDE4 brutalno nestabilan.
[quote=meho_r][quote=adioe3]Evo danas uradio upgrade. Nigdje greske. Nigdje belaja. Sve radi. Samo mi nesto KDE3
Oni znaju da KDE4 jos nije dovoljno stabilan, tako da mi ovo djeluje kao pokusaj proguravanja GNOMEa kao defaultnog desktopa.[/quote]
A sto bi “pokusavali” progurati GNOME kad on “jeste” default?
A dva-tri puta u kuciste, ono, sa strane? (samo pazi ako imas “side-fan” :D)[/quote]
Ma nisam meho,gdje cu udarati pa da ga zaboli,a vidis mogla bi malo sa strane,ono malkice samo da vidi ko je gazdarica:-))))
Ma daj???Zar je i to moguce???Ja se nadam samo da nece do toga doci???Jedva skupih 41KM za przac +5KM za SATA napojni adapter:-(((
Pa ako cita CD-ove nije sprzen… Negdje sam kasnije citao da je wodim odredjenim przacima davao “vise struje” na laser od potrebne i puff…
Pa za sada radi sve ok,osim naravno tog famoznog bug-a.Svasta,nisam znala da se i to moze desiti zbog bug-ovitog software-a!!!
[quote=mladapartizanka81]E sad mi je przac poludio!!!Kad zavrsi sa przenjem,izbaci cd i odmah se ponovo zatvori.Zatim ja pritisnem da otvorim on se opet sam zatvori!!!Tek iz 3-eg puta uspije da ostane otvoren!!!Nije do programa sa kojim przim jer sam pokusavala sa nerolinux-om,k3b-om a i sa gnome-bakerom,uvijek ista stvar.Przac je nov,kupljen neki dan,a ovo mi se poslo do maloprije desavati.U windows-u se ne desava.Ima li iko ideju do cega moze ovo biti???
Il je bolje da otvorim novu temu???
HVALA[/quote]
a da probas iskljuciti verify writen data ? mozda je to !
[quote=pingvin][quote=mladapartizanka81]E sad mi je przac poludio!!!Kad zavrsi sa przenjem,izbaci cd i odmah se ponovo zatvori.Zatim ja pritisnem da otvorim on se opet sam zatvori!!!Tek iz 3-eg puta uspije da ostane otvoren!!!Nije do programa sa kojim przim jer sam pokusavala sa nerolinux-om,k3b-om a i sa gnome-bakerom,uvijek ista stvar.Przac je nov,kupljen neki dan,a ovo mi se poslo do maloprije desavati.U windows-u se ne desava.Ima li iko ideju do cega moze ovo biti???
Il je bolje da otvorim novu temu???
HVALA[/quote]
a da probas iskljuciti verify writen data ? mozda je to ![/quote]
Nema to veze,a verifikaciju onako nikad i ne ukljucujem.