Samo jedna test poruka

Evo da i ja za Tuzlu posaljem jednu test poruku :slight_smile: :slight_smile:

I naravno radi zar ne ? :lol: :lol: :lol:

Ma fercera ko ludo :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:

Lijepa ideja sa gradovima. Svi na jednoj stranici.I ja evo ovdje da se javim da ne ispadne da je Mirza jedini u Tuzli.
:smiley:

…ali tu sam negdje :slight_smile:

Pozdrav iz Lukavca

Maaa nemaa sastanci su nam ludnica :lol: kad vidim gdje ostali vode sastanke, srce me zaboli :?

Ako se sakupimo na nekoj livadi… dobro je :stuck_out_tongue:

ma sve je to uredu!

nabavio sam gitaru, jos da zaposlim kako sviraca pa onda mozemo sastancit :)))))))

hajde nek nam je sa srecom !

cya

Ja znam harmonikasa koji je zagrijan za Linux :slight_smile:
Jos malo, pa cemo skupiti bend :wink:

[quote]“Veliki je svjetski problem kako povećati čovječiju energiju, izvući više od života, dati najviše u život.”
“Živim u Nju Jorku, ali moje srce je na Nijagarinim vodopadima.”

Nikola Tesla
Smiljani, 1856. - New York, 1943.[/quote]
OSNOVE ELEKTROTEHNIKE
Pero Cigic ,II Srednje

Vidim ja da mi je ovo odnekle poznato pa pronadjoh svoju ( gotov se raspala ) u ormaru kad ono stvarno … :smiley:

He, he, upravu si !

Uceci ET (treba mi bolja ocjena, kraj godine), nadjoh taj prvi citat.
Drugi sam cuo na seriji sto se emituje na FTV.

Dobri citati ! Dobar covjek ! Ali malko zaboravljen :frowning:

Serija je za 10, ne propustam je, tj. gledam i reprizu… :wink: FTV ponedeljak oko 9, subota u 9 ujutro. Me → +pillepalle+

Od kako koga… :wink:

Sto se tice prvog citata, Tesla je uspio probiti granicu.

Poz,

Pozdrav,
Po mom mišljenju Tesla jeste dosta zaboravljen od strane običnog naroda. Serija je zaista fenomenalna!

Tesla => Tezla => Tuzla ha sta bude kad se Tesla kompajlira :smiley: :allco:

1. :lol:

Neka i sa moje strane prva poruka bude jedan velik pozdrav za sve Linux BH korisnike/-ice, posebno Tuzlake i Tuzlanke. +cheers+

Sabur

Dragi moji Tuzlaci,

kako se ono prije govorilo:
cijela Tuzla - jednu kozu muzla
:smiley:

Malo sale. Ja sam odrastao preko ljeta u Tuzli na Krojcici (kod nane i dede koji se prezivaju Jelacic i imam jos rodbine Kusturica sa Krojcice) i kod Gaspara isao na video igrice ( kod autobuske i zelj stanice), kupao se i sjekao noge na Modracu od razbijenih flasa pecajuci Deverike, Bucove i Stuke na Jendulji, pijuci bistru kiselu sa Kiseljaka i klopajuci tepsijas iz lokalne pekare.

Puno pozdrava od

Dine

Nego Dino vidim Kusturica…a sa krojcice… :slight_smile: hajde javi se na mail da promuhabetimo koju :slight_smile:
Da te priupitam stosta

trip0d