Evo da i ja za Tuzlu posaljem jednu test poruku
I naravno radi zar ne ? :lol: :lol: :lol:
Ma fercera ko ludo
Lijepa ideja sa gradovima. Svi na jednoj stranici.I ja evo ovdje da se javim da ne ispadne da je Mirza jedini u Tuzli.
…ali tu sam negdje
Pozdrav iz Lukavca
Maaa nemaa sastanci su nam ludnica :lol: kad vidim gdje ostali vode sastanke, srce me zaboli :?
Ako se sakupimo na nekoj livadi… dobro je
ma sve je to uredu!
nabavio sam gitaru, jos da zaposlim kako sviraca pa onda mozemo sastancit :)))))))
hajde nek nam je sa srecom !
cya
Ja znam harmonikasa koji je zagrijan za Linux
Jos malo, pa cemo skupiti bend
[quote]“Veliki je svjetski problem kako povećati čovječiju energiju, izvući više od života, dati najviše u život.”
“Živim u Nju Jorku, ali moje srce je na Nijagarinim vodopadima.”
Nikola Tesla
Smiljani, 1856. - New York, 1943.[/quote]
OSNOVE ELEKTROTEHNIKE
Pero Cigic ,II Srednje
Vidim ja da mi je ovo odnekle poznato pa pronadjoh svoju ( gotov se raspala ) u ormaru kad ono stvarno …
He, he, upravu si !
Uceci ET (treba mi bolja ocjena, kraj godine), nadjoh taj prvi citat.
Drugi sam cuo na seriji sto se emituje na FTV.
Dobri citati ! Dobar covjek ! Ali malko zaboravljen
Serija je za 10, ne propustam je, tj. gledam i reprizu… FTV ponedeljak oko 9, subota u 9 ujutro. Me → +pillepalle+
Od kako koga…
Sto se tice prvog citata, Tesla je uspio probiti granicu.
Poz,
Pozdrav,
Po mom mišljenju Tesla jeste dosta zaboravljen od strane običnog naroda. Serija je zaista fenomenalna!
Tesla => Tezla => Tuzla ha sta bude kad se Tesla kompajlira :allco:
- :lol:
Neka i sa moje strane prva poruka bude jedan velik pozdrav za sve Linux BH korisnike/-ice, posebno Tuzlake i Tuzlanke. +cheers+
Sabur
Dragi moji Tuzlaci,
kako se ono prije govorilo:
cijela Tuzla - jednu kozu muzla
Malo sale. Ja sam odrastao preko ljeta u Tuzli na Krojcici (kod nane i dede koji se prezivaju Jelacic i imam jos rodbine Kusturica sa Krojcice) i kod Gaspara isao na video igrice ( kod autobuske i zelj stanice), kupao se i sjekao noge na Modracu od razbijenih flasa pecajuci Deverike, Bucove i Stuke na Jendulji, pijuci bistru kiselu sa Kiseljaka i klopajuci tepsijas iz lokalne pekare.
Puno pozdrava od
Dine
Nego Dino vidim Kusturica…a sa krojcice… hajde javi se na mail da promuhabetimo koju
Da te priupitam stosta
trip0d