crazy_m je u pravu. Ja sam samo kratko bio u Tuzli, ali nije to razlog da se vi ne sastanete.
Bilo bi recimo interesantno kad bi jednom godisnje organizovali nesto kao “Linux vikend” negdje u BiH pa da se svi sastanemo na dva ili tri dana. Mogli bi pricati, pametnovati, hackati, igrati a bogami i prevoditi. Sve sto treba je pronaci neki Motelcic ili Hotelcic sa mogucnosti za prenociste.
Nemora to biti nesto luksuzno, nego onago srednje ( cetiri zvijezdice )
Mozda bi cak i nasi svedjani, amerikanci itd svrnuli na kaficu??
Neznam sta vi mislite o tome :rolleyes:
Ideja u biti nije losa. Mislim da ULKu i jest potreban jedan generalni sastanak u toku godine na kojem bi clanovi pored toga sto bi se upoznali mogli razmijeniti misljenja, dati poneki prijedlog i sl.
Mozda da se oformi neki tim ljudi koji bi se pobrinuli oko organizacije i svega sto ide uz to.
Sto se tice Tuzlaka, samo se javite na mail kad vam odgovara i nesto cemo smisliti. Mi se inace sastajemo jednom sedmicno, iako je preko ljeta to malo … al bit ce bolje :).
Pozdrav
[quote]Bilo bi recimo interesantno kad bi jednom godisnje organizovali nesto kao “Linux vikend” negdje u BiH pa da se svi sastanemo na dva ili tri dana. Mogli bi pricati, pametnovati, hackati, igrati a bogami i prevoditi. Sve sto treba je pronaci neki Motelcic ili Hotelcic sa mogucnosti za prenociste.
Nemora to biti nesto luksuzno, nego onago srednje ( cetiri zvijezdice )
Mozda bi cak i nasi svedjani, amerikanci itd svrnuli na kaficu??
Neznam sta vi mislite o tome [/quote]
ja sam ZA :kul: :lol:
PS
Sta ce nam (m)(h)otelcic. ako se sastajemo jednom godisnje onda je bolje da smo sto vise vremena zajedno znaci, nema spavanja. dok oci ne ispadnu
bojim se da na mene necete moci racunati do 25-tog septembra jer moram svrsit poslove oko fax-a a tek onda mi ostaje nekog vremena za ostale aktivnosti… pa cemo da vidimo
budite dobri