Sastanak linux korisnika Tuzle

crazy_m je u pravu. Ja sam samo kratko bio u Tuzli, ali nije to razlog da se vi ne sastanete.
Bilo bi recimo interesantno kad bi jednom godisnje organizovali nesto kao “Linux vikend” negdje u BiH pa da se svi sastanemo na dva ili tri dana. Mogli bi pricati, pametnovati, hackati, igrati a bogami i prevoditi. Sve sto treba je pronaci neki Motelcic ili Hotelcic sa mogucnosti za prenociste.
Nemora to biti nesto luksuzno, nego onago srednje ( cetiri zvijezdice :smiley: )
Mozda bi cak i nasi svedjani, amerikanci itd svrnuli na kaficu??
Neznam sta vi mislite o tome :rolleyes:

Ideja u biti nije losa. Mislim da ULKu i jest potreban jedan generalni sastanak u toku godine na kojem bi clanovi pored toga sto bi se upoznali mogli razmijeniti misljenja, dati poneki prijedlog i sl.

Mozda da se oformi neki tim ljudi koji bi se pobrinuli oko organizacije i svega sto ide uz to.

Sto se tice Tuzlaka, samo se javite na mail kad vam odgovara i nesto cemo smisliti. Mi se inace sastajemo jednom sedmicno, iako je preko ljeta to malo … al bit ce bolje :).

Pozdrav

[quote]Bilo bi recimo interesantno kad bi jednom godisnje organizovali nesto kao “Linux vikend” negdje u BiH pa da se svi sastanemo na dva ili tri dana. Mogli bi pricati, pametnovati, hackati, igrati a bogami i prevoditi. Sve sto treba je pronaci neki Motelcic ili Hotelcic sa mogucnosti za prenociste.
Nemora to biti nesto luksuzno, nego onago srednje ( cetiri zvijezdice )
Mozda bi cak i nasi svedjani, amerikanci itd svrnuli na kaficu??
Neznam sta vi mislite o tome [/quote]

ja sam ZA :kul: :lol:

PS
Sta ce nam (m)(h)otelcic. ako se sastajemo jednom godisnje onda je bolje da smo sto vise vremena zajedno :slight_smile: znaci, nema spavanja. :slight_smile: :slight_smile: dok oci ne ispadnu :slight_smile:

bojim se da na mene necete moci racunati do 25-tog septembra jer moram svrsit poslove oko fax-a a tek onda mi ostaje nekog vremena za ostale aktivnosti… pa cemo da vidimo

budite dobri