Mislim da je polako vrijeme da se i mi Tuzlaci sastanemo. Kako bi bilo da se nađemo 23-eg Augusta ( 16 h ) u Internet Caffeu u rudarskom fakultetu ? Mislio sam nešto onako improvizovano , tj. u užem krugu. Šta mislite ??? +king+
ja mislim da je to dobra ideja.
Eto vec nas je dvoje. Predpostavljam da ce i tripOd doci,
hey raja sta nema ?
Ja ako nebudem moro ic van zemlje docicu svakako :)))
hajde cujemo se
Svaka cast, bas mi je drago
Ne znam jesu li pozvani lukavcani , jer ako jesu i ja sam tu
Pa naravno da si pozvan, tu smo prve komsije .
Sto ovo volim, sve nas je vise i vise +uzdravlje+
Moj prijedlog je 16 h , tako da nije ni prerano ni prekasno :rolleyes:
Uveliko radim na nagovaranju prijatelja ( 3 komada ), da nabace linux na racunare, ako ne samo linux onda dual boot… Mozda nas stigne i vise od jednog
Et i mene tam’ u subotu, dobro se neko sjedio da organizuje ovo
Dobro nam doso. Dobro je,ipak ce nas izgleda biti malo vise . :kul:
Hi raja!Stvarno mi je zao sto ipak necu moci doci na sastanak ( visa sila ).Zelim Vam sve najbolje, a sljedeci put racunajte i na mene.Veliki pozdrav svim linuxasima, posebno onima u tz i okolini
UndergroundMan
vozdra ppl,
ja sam tek stigao sa godisnjeg, nisam bio u BiH, nisam bio ni na maratonu
Babysitter: slao sam ti SMS ali nisi odgovorio i nisi se pojavio, vidjecemo se opet…do kada si ovdje ??
pozdrav
Nadam se da si procitao moj Mail. Mi smo se sastali u Subotu kao sto je bilo dogovoreno. Bilo nas je hmm… cetvero ali ipak je bilo interesantno. Za uspomenu je svako od nas dobio jednu dekorativnu casu od Coca Cole. Pricali smo o svemu i svacemu a ponajvise o serijskom portu.
Da vas pitam sada jeli to istina da zadnjih dana nije bilo konekcije u cijeloj Tuzli ili sam samo ja baksuz ?
Ovo se odnosi na mene
[quote]
Da vas pitam sada jeli to istina da zadnjih dana nije bilo konekcije u cijeloj Tuzli ili sam samo ja baksuz ?[/quote]
Nisi samo ti baksuz i ja sam, a ne znam za ostale
U Tuzli je riknuo bihnetov router pa je to razlog sto je TZ imala problema. Kad dljedeci put dodjes nadamo se da bihnet nece imati ovaj monopol pa da imamo vise izbora. oni wormovi su dodatno usporili rad i ono malo linka sto je bilo, pa onda standardni DDoS napadi…i eto to je to
pozdrav,
trip0d
voZdra,
sta misle Tuzlaci o tome da navrate kod nas u Ze na jedan sastanak …
bash bi volio upoznati Babysitter -a i kompaniju Mi imamo neki sastanak sutra oko 19:00 pa ako ste zainteresovani bujrum (mozemo odabrati neki drugi dan ako Tuzlacima sutra ne odgovara).
:idea:
Sto se mene tice, dobra ideja
Vidite to s trip0dom. Babysitter, meni se cini, nije vise u BiH.
Ok super da ima vec netko zainteresovan, cekat cemo i ostale da vidimo sta kazu … Nadam se da trip0d nije u velikom poslu … sta ima sa maherom, je li taj covjek ziv? Takodje, i ostali su dobro dosli, vidim ima raje iz Lukavca …
P.S. Mi Zenicani i Tuzlaci se trebamo ujediniti a CILJ se zna :vamp:
Ideja nije losa, ja bih mogao neku nedelju, ali ne sutra. Radim u smjenama, prekovremeno, svaku subotu itd. tako da sam nedeljom uglavnom u krevetu zbog svega toga imam manjih zdravstvenih problema, a ako prezivim cura ce me zapaliti
Nacemo vremena da navratimo. Bio sam u ZE prije 3 sedmice, ali sluzbeno… maher je “alive” i mi se redovno vidimo. bar 2-3 puta sedmicno, ali je i to vecinom vezano pa “bizbiz” i alkohol
pozdrav,
trip0d