Sastanak u Mostaru

Pozdrav,

Prije nekoliko dana u Mostaru, u restoranu u Wolks banci (mislim, banka kod Španskog trga) održan je jedan mali Linux sastanak kojem smo prisustvovali Paja, absBrain i ja. Malo smo pretabirili teme vezane za Linux u BiH, opću situaciju sa Linux operativnom sistemom u Mostaru, malo smo razgovarali o mogućnosti osnivanja lokalnog lug-a, i na kraju krajeva mislim da ćemo nešto uspjeti pokrenuti i u ovom gradu.
Nadam se da ćemo u nekoliko sljedećih dana napraviti jedan sličan meeting pa bih zamnolio sve one koji su zainteresovani neka se jave da pijemo kafe i razgovarama o onome što svi ovdje volimo :wink: 8)

Lijep pozdrav

Treba napokon da se pokrenemo jer zaista i u Mostaru zivi Linux :wink:

Obavijestit cu na forumu o detaljima sastanka koji ce se odrzati.

Sve linuxaše u Mostaru uputite na http://counter.li.org/bycountry/BA:fbih:mostar.php
:wink:

iduci put zovite i mene :))))

Kad se sjetim kad sam tresnje nosio na sastanak u sarajevu kada se i lug registrovao heheh

Crow,
ovih dana ću nastojati sazvati sastanak…
Lijep pozdrav

Ja fakat mislim da bi treba li na tu fuka, moj prijatelj absbrain
je isto tako nestrpljiva kao i ja ;). Pa da se nadjem dok nam jos gomez nije pobjegao u zenicu :wink:

Pozdrav

[quote]Ja fakat mislim da bi treba li na tu fuka, moj prijatelj absbrain
je isto tako nestrpljiva kao i ja ;). Pa da se nadjem dok nam jos gomez nije pobjegao u zenicu :wink:

Pozdrav[/quote]

Pozdrav prijateljima,

Šta mislite za sastanak u sljedećem terminu: Srijeda, 29.12. mjesto Vi odredite?