Sastanak

Bio bi red da se vidimo… ? :slight_smile:
Ja sam konacno nasao malo vise vremena (napustio Genelec) :smiley: pa ako ste ZA da se vidimo?!?

Pozdrav,
trip0d

Nek si ti napustio genelec to je vazno :wink:

STANI, cekaj jos 10-tak dana da se i ja doli vratim, pa onda … Dje si sad navalio .

Jah

ok, a cudo se crazy_m ne javlja :slight_smile:

AbsintheSyringe znamo li se ?

trip0d

crazy_m je imao nekih porodicnih problema…smrt u familiji…tako da sumnjam da je i bio na netu zadnjih dana!..

a sto se sastanka tice uvijek smo za ! :slight_smile:

eto sto maher_ kaze da sacekamo i njeg nebi skodilo :)…sto nas je vise ot je bolje :stuck_out_tongue:

rip

Moze li subota 26.03 u 13:00 kod Ismeta i Mese ?
Mozemo se tad dogovoriti ako je neko zainteresovan za put u SA na maraton, da vidimo koliko bi nas islo da se organizujemo.

pozdrav,
trip0d

meni to odgovara :slight_smile: … mada sumnjam da cu ici u SA…ali opet…mozda :), nisam nikada do sada bio na maratonu :)…

eto …jos da se drugi sloze :slight_smile:

rip

Evo i ja sam svrno u Tz. Meni odgovara vrijeme…

Haj do gledanja …

Evo crazy_m se javlja na duznost :slight_smile:

Sorry, sto kasnim u diskusiji al sticajem okolnosti nisam mogao pristupiti netu jedno vrijeme :frowning:

Ja sam ZA MARATON :slight_smile:

Puno pozdrava

Kako prođe sastanak? :smiley:

Veoma dobro. Neocekivano bilo nas je 7 (!).

Bilo je price o svemu i svacemu, bila su dva Acer laptopa (!) suradjivala medjusobno kopirajuci neke podatke i tak ti folovi-golovi :smiley:
Pilo se (Coca-Cola s puuunnooo leda) … Et to je otprilike to :slight_smile:

Ako Bog da, eto nas (4) sutra na maraton :smiley:

Puno pozdrava

Ej crazy_m ovdje mirza sa sastanka. Ej kad bi mogo doci do tebe da uzmem Mandrake 10.1 i Slackware(po mogucnosti:)). Vratio bih ti odmah samo ba da sprzim. De daj svoj broj mob-a da se dogovorimo :rolleyes:

Jebga, fula ja i forum uopste a i sastanak :frowning:

hehe ma nebrini bice jos sastanaka :slight_smile:

btw…uspijeli smo se dogovoriti da pocnemo radit lugtz website…eto to je jedina novost :slight_smile:

rip

Adnane nabijem te, kakvi su to sastanci bez mene!

Nemoj tako, bit ce jos sastanaka :smiley:

Pozdrav :slight_smile:

[quote]hehe ma nebrini bice jos sastanaka :slight_smile:

btw…uspijeli smo se dogovoriti da pocnemo radit lugtz website…eto to je jedina novost :slight_smile:

rip[/quote]

E ovo se moram pravo angozovat, jos par stvari da rijesim i imacu vremena na pretek :smiley: Cucemo se za ovo, i naravno hosting je na meni!