Bio bi red da se vidimo… ?
Ja sam konacno nasao malo vise vremena (napustio Genelec) pa ako ste ZA da se vidimo?!?
Pozdrav,
trip0d
Bio bi red da se vidimo… ?
Ja sam konacno nasao malo vise vremena (napustio Genelec) pa ako ste ZA da se vidimo?!?
Pozdrav,
trip0d
Nek si ti napustio genelec to je vazno
STANI, cekaj jos 10-tak dana da se i ja doli vratim, pa onda … Dje si sad navalio .
Jah
ok, a cudo se crazy_m ne javlja
AbsintheSyringe znamo li se ?
trip0d
crazy_m je imao nekih porodicnih problema…smrt u familiji…tako da sumnjam da je i bio na netu zadnjih dana!..
a sto se sastanka tice uvijek smo za !
eto sto maher_ kaze da sacekamo i njeg nebi skodilo :)…sto nas je vise ot je bolje
rip
Moze li subota 26.03 u 13:00 kod Ismeta i Mese ?
Mozemo se tad dogovoriti ako je neko zainteresovan za put u SA na maraton, da vidimo koliko bi nas islo da se organizujemo.
pozdrav,
trip0d
meni to odgovara … mada sumnjam da cu ici u SA…ali opet…mozda :), nisam nikada do sada bio na maratonu :)…
eto …jos da se drugi sloze
rip
Evo i ja sam svrno u Tz. Meni odgovara vrijeme…
Haj do gledanja …
Evo crazy_m se javlja na duznost
Sorry, sto kasnim u diskusiji al sticajem okolnosti nisam mogao pristupiti netu jedno vrijeme
Ja sam ZA MARATON
Puno pozdrava
Kako prođe sastanak?
Veoma dobro. Neocekivano bilo nas je 7 (!).
Bilo je price o svemu i svacemu, bila su dva Acer laptopa (!) suradjivala medjusobno kopirajuci neke podatke i tak ti folovi-golovi
Pilo se (Coca-Cola s puuunnooo leda) … Et to je otprilike to
Ako Bog da, eto nas (4) sutra na maraton
Puno pozdrava
Ej crazy_m ovdje mirza sa sastanka. Ej kad bi mogo doci do tebe da uzmem Mandrake 10.1 i Slackware(po mogucnosti:)). Vratio bih ti odmah samo ba da sprzim. De daj svoj broj mob-a da se dogovorimo :rolleyes:
Jebga, fula ja i forum uopste a i sastanak
hehe ma nebrini bice jos sastanaka
btw…uspijeli smo se dogovoriti da pocnemo radit lugtz website…eto to je jedina novost
rip
Adnane nabijem te, kakvi su to sastanci bez mene!
Nemoj tako, bit ce jos sastanaka
Pozdrav
[quote]hehe ma nebrini bice jos sastanaka
btw…uspijeli smo se dogovoriti da pocnemo radit lugtz website…eto to je jedina novost
rip[/quote]
E ovo se moram pravo angozovat, jos par stvari da rijesim i imacu vremena na pretek Cucemo se za ovo, i naravno hosting je na meni!