Sastanak

Ja sam prvi zainteresovani :smiley:

Javi kad bude trebala pomoc :slight_smile:

Puno pozdrava,
Mirza

i ja isto ako mognem sta pomoc…samo necu biti tu od 24 jula pa do negdje 7 augusta…ali to nebi trebalo bit problem il?

rip

Neće biti problem, možeš se uključiti kad god želiš. Mi smo još uvijek u procesu nekih dogovora, pa ću javiti detalje nešto kasnije.

Poz,

Tako jeeeeeeeeee … Amilu za predsjednikaaaaa … :slight_smile:
:smt023

eh super onda :)…

a stacemo mi Tuzlaci za ovaj nas projekat?..mi smo planirali neki website nesto kao lugtz/ulktz…

KAD CEMO SASTANAK? … btw mora bit neki neradni dan jer ovo ovdje haman se svi zaposlili niko nema vremena…

predlazem Nedelju ?

http://kursevi.linux.org.ba

evo ljuuuudi zagorio sam od glave (cela) do pete :slight_smile:

elem sta mislite ovu subotu ?

ja nemogu u subotu idem za mostar …

bolje nedelja :smiley:

@Amila - I ja sam za.

@Mirza - Ziv i zdrav

@Tuzlaci - Ljudi ja sam za kadgod, samo nek mi neko javi kad sta.

Ja sam ljudi, da dodjete na stupine na jedno mjesto, ja cu bit za rostiljem, bice za pive, rakije i absintha :smiley: Samo jos kako da adsl uvucemo extra, sta mislite?

@ maher_ & l1nx : jel moze kako slijedece sedmice :smiley:

@ AbsintheSyringe : pokusaj na WiFi naci besplatno.com :smiley:

Puno pozdrava,
Mirza

[quote]ja nemogu u subotu idem za mostar …

bolje nedelja :D[/quote]

Programiranje I, upis na FIT ili jednostavno upis ocjena kod Dragice? :wink: 8)

[quote]

Programiranje I, upis na FIT ili jednostavno upis ocjena kod Dragice? :wink: 8)[/quote]

hehehhehehehe Upis na FIT :smiley:

sta velis ti kako je dole? … mislim na kvalitet studija ne na rigoroznost profesora ??? :lol:

Dobar je fakultet. O tome možemo i uz kafu ako dođeš u prijepodnevnim satima u subotu, jer poslijepodne imam Programiranje I a poslije toga furam kući jer imam nekih neodloživih obaveza. U svakom slučaju javi se nekako.

e moze fakat…docu ja dole prije 12 nekad neznam tacno !.. krenucu odavdje oko 5-6 …zavisi kakav bude put…ako bude guzve malo ce sporije ic :wink:

al evo dacu ti br. mob na PM pa ti meni javi svoj pa cu te nazvat kad dole dodjem!

rip

Ljudi, meni trip0d rece da je postavio post ovdje al ja ga ne vidim ,elem rece da se nadjemo u Nedelju 17.07.2005 u 19:00 na Banji kod fontane (u slucaju da nebude kise), a ako bude kise u Bosburgeru u isto vrijeme.

Hajd pa ko moze neka dodje :slight_smile:

sir yes sir!

ma nek vi mene tad niste zvali… :cry: :x
kad kazem vi mislim na cough tebe veljo cough