Narode sta ima pozdrav cryaz_m trip0d i ostali… Odkad nismo napravili kakvo “susretanje” ili ti sastanak mogli smo se dogovoriti dok je ovaj raspust i sunce. Pa mogli bsmo ljudi umjesto na kahvu da odemo na Panonsko. Zamislite sunce, plaza , voda i prica o Linux dozivljajima.
STA MISLITE DA SE DOGOVO>RIMO 8)
Sta ima kako je na panonskom?
c c c
Cekacemo trip0d-a da se javi pa da se dogovorimo. Ja sam slobodan cijelo ljeto a sto se tice panonike nije losa ideja samo nam treba debeli hlad
ej nemojte me ba zajeb…kakvo panonsko … nisam ja maneken!..akocemo sta idemo fino ko ljudi nedje sjest i popricat !
al eto vi se jos dogovorite!
rip
ljuuuuuuuuuudi
cekaj te mahir-a
heheheh
cut cemo se jos
ok. maha cekacemo te. sta cemo mi bez tebe kad stizes u TZ ?
sta ti ja mogu l1nx. mi ostali cemo glumiti “linux manekene” a ti se mozes suncati
ma kakvo panonsko. mozda sjednemo negdje gdje ima slika panonskog
puno pozdrava
Vozdra ppl
Hajde da sacekamo maher-a pa da budemo na okupu.
Takodje bi trebalo da se pocne odradjivati i kakav projekar ili se vise angazovati na vec postojecim u LUG-u. Ovo sto se mi sastajemo uz kahvu ili izlezavanje na plazi jeste fino, ali nema nikakvih rezultata.
Pozdrav,
trip0d
Ok upravu si tripod :lol: , ali ona voda “slana , zdrava , ljekovita” ko bi joj odolio.
Jasta , nema efekta reci ti njima trip0d hehe …knjigu u sake
izvini Mitnick nismo te prepoznali! :lol: :rolleyes:
otju i ja da razgovaram ehm iliti :0watdrop +sunny+ :smt061 slusam o linuxu
Nije frka Maida za tebe Usput povedi svog brata za kojeg se pitam da li je jos uvijek medju zivima
Ako jeste nek se javi s vremena na vrijeme
Pozdrav
izvini Mitnick nismo te prepoznali! :lol: :rolleyes:[/quote]
kasnis i ti hippie - boy mitnick je zastario
peacee
jah…mladene uredu je…!
nego de eto sad kad nas je vecina tu…ocemol sta radit?
imamo vec zavrsena 2 design-a za web, pa cemo iskombinovat nesto …
ali nemozemo nista stim radit dok nevidi se kako cemo i sta cemo stavit na njeg… nije to ni puno vremena, ako je neko zauzet, mozda nekih sat vremena samo da podijelimo obaveze ko ce sta radit!
eto ajd kad cemo to?
rip
[quote]
ali nemozemo nista stim radit dok nevidi se kako cemo i sta cemo stavit na njeg…
rip[/quote]
Mozda Bosansku stranicu za LPI Certificiranje ?
:?: :?: :?:
e fakat neznam ni ja sta je to?
edit:evo google.o sam malo… al kako sad da to odradimo?..dali ima neko ko zastupa to u BiH tj. dali se moze taj certifikat polozit u BiH ili ?
Nije losa ideja…samo ko ima zivaca i vremena da ovo sve prevede???
Uskoro planiramo raditi na BHLD-u, primijenjujući novi koncept, tako da se tu možete uključiti. Ne mogu vam trenutno dati više informacija, ali bilo bi od velike pomoći kada bi mi se javili svi koji su zainteresovani za nastavak rada na ovom projektu.