ma nema se tu sta reci, oni natpisi na utakmici su sve rekli kao npr.
“bijeljina srbija, nikada bih”
“noz zica srebrenica” i slicno
c c c… pa zar nema nigdje slika tih transparenata… poslati ovim organizacijama i nek ostanu bez navijaca kad su tako glupi
Pozdrav
Ice
Ma bilo je danas gledo ja na vijestima, pokazivali su sve. Ispalo je u tome da dr. treba prica o tome kako su ovi oni povrijedjeni al vazno je da je najteze povrijedjen njihov navijac CUT. Navodno kad su ovi nas poceli gadjat sta vec, mi smo uzeli cupat stolice (jebga nije bilo sta drugo :D) pa kamen za stolicu, valjda da nismo nista utakmica bi mozda se i prekinula.
Jebes utakmicu, ajmo malo o Exit-u, “sajamu narkomana” dje svako svakog voli ko brata rodjenog, a dodje slayer, i sad one sms poruke sta su bile, furas ti Slayer, kad ti na ekranu izleti “treba slayer poslat u srebrenicu”
Ono, znate sta, boli me qrac za sve ovo, nek opet bude rat, ja sam prozivio jedan i opet nemam neprijatelja, brat mi je bio i srbin i hrvat, totalno me to ne zanima ko je “sta” a da rata opet bude, pricajte vi patrioti ovo ono ja odma idem preko grane pa vi se patriotizujte. I eno ih opet oni sto su otisli najbolje su prosli, ljdu skesirani, furaju oni patrioti nesto ovo ono, posalje jaranu (ratnom invalidu) 100eura ma njemu je on bog, on je njemu bolji ko cojk od 3 ova nasa prijesjednika.
A za one koji traze pravdu, prava utakmica ce se odrzat za 4 mjeseca kad pocinju preslusanja protiv srbije za pocinjeni genocid. Manite se utakmice ljudi su nas oderali igrali smo ko p1ck3, sudija je bio korektan. Nema kod nas napretka vec malo bude nesto pa jebga odma bice nesto, jer smo propali al pravo. Eno kad smo protiv Litvanije bili izgubili il sta vec tad sam presto gledat, pa jebga onda i meni juce govore alo da mozda prodjemo, nafura se me. Nemozes ba ti izgubit protiv Litvanije a da pobjedis srbiju, to se nesmije dozvolit.
Bice bolje ba, eto kao proslavu kojeg 11og? “rodjendana” Dejtonskog Sporazuma Burns je izjavio da ce odsad bit samo jedan presjednik. Zajeb i drzavu i sve, furajte sami sebe, nek vasi putevi strse ka nadcovjeku.
Bog je mrtav!
Bog je živ i vječan, a ti si zalutao
svaka čast ljudima koji su otišli tamo, kada se sve uzme u obzir, nemože se porediti dolazak njihovih navijača kod nas, sa dolaskom naših u BG (ovdje mogu ubrojati i igrače lol)
ps:
Biće bolje drugi put, ako Bog da.
Bog je živ i vječan, a ti si zalutao[/quote]
Ma i radi boga se vode ratovi, a za tvoju informejsn citirao sam Nietzsche-a
Ljudi, Linux je živ. Vratimo se Linuxu.
Znate da je granica pređena…