pošto je sada aktuelno oko ove utakmice, vaša mišljenja, ko bi mogao proći dalje?
PS:
SCG vs BiH (1:0 HT) 1:2 FINAL (moja želja, ne predviđanje!)
pošto je sada aktuelno oko ove utakmice, vaša mišljenja, ko bi mogao proći dalje?
PS:
SCG vs BiH (1:0 HT) 1:2 FINAL (moja želja, ne predviđanje!)
mada mislim da je 90% raje sa foruma operisano od sporta (uopšte), ali eto…
SCG:BIH 0:1 prvo 0:0 drugo
cuj operisano od sporta pih… da mogu isao bih u BG ofarban u plavo zuto ama taremo ih… nije kvota dzaba 4,9
Pozdrav
Ice
HAAAAAAAAAAJJJJJJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
BOSNO BOSNO BOSNO
HAJMO HERCEGOVINO!!!
NIKAD SAMA NISI TI
UVIJEK S TOBOM SVI SMO MI
TVOJE KĆERI I SNOVI!
Ti si nebo sto se plavi
Ti si sunce sto se sjaji
Plavo zuti, Zuto plavi
Nek se pjeva, nek se slavi
Sve od Une
Pa do Drine
Ova pjesma nek se vineeeeeee
Preko polja, preko gora
Sve od Save pa do mora
Hajmo Bosnoooo, hajmooooooo Hercegovino
Nikad sama nisi ti, uvijek s` tobom tu smo mi
Tvoje kceri i sinovi…
a jesam nalozen… ko baklja
ako ova utakmica ne bude razlog za novi rat, onda predstoji par stoljeca mira na balkanu
Pozdrav
Ice
Recimo 0:5 … mislim da ce biti dovoljno
A sto se tice kometara da smo operisani od sporta …
Hajjj-mooo Bosno, Bosno, Bosno
Hajmo Hercegovino
hajmo kuci izgleda… sve u svemu - dobro je bilo - moglo je i gore, a vala i bolje… druge utakmice od kojih sam vise ocekivao su takodjer zavrsile bezveze tako da me vise nista ne cudi… eto toliko people… ajmo nazad linuxu
Pozdrav
Ice
Linux, yep … yep yep …
Meni je samo zao onih nasih navijaca , ovo ostalo manje/vise … back to the leenux
pa sad ja sam negdje procitao da su nekom amputirani prsti itd… fakat ljudi imaju muda ici u BG na takav dogadjaj… sta bi jos bilo da je nasa reprezentacija pobjedila? pa niko od onih 1000 nebi dosao kuci ziv !
Pozdrav
Ice
Aha, nije jednom dvojci amputirani prsti, jedan fraktura lobanje, i jos 10orca tako tesko ranjenih za ostalih 30 se nezna.
Ma bice rata dobro si ti reko. Ma bjezi. Nemam komentara.
mislim onaj komentar za rat …fakat …prizivate zlo … isto koda vam je malo bilo 4 godine …u cemu je stvar ?..zasto svi planu i hoce da se pobiiju za svaku sitnicu…??? … zar bas svugdje moramo stavit nacionalizam na prvo mjesto ???.. taman se malo stvari smire…a onda jedna od 3 strane nesto napravi i opet sve ispocetka…
hocemo u Evropu ??? … jah…
bezveze …ne pratim puno tv , jer je sranje zivo … cuo sam sta je bilo , puno je raje bash otislo iz tz na tu utakmicu u beograd , mislim stvarno je nehuman cin …bezveze
Nema to veze sa nacionalizmom i proteklim ratom. Eno, u Mađarskoj se Hrvati međusobno pobili… Šta reći?
99% navijača (dakle svi) su kreteni, kojima je sportsko navijanje i ponašanje strano kao meni let u svemir. Vjerujem da bi se slično desilo i navijačima SCG da je utakmica bila na Koševu. Tuča među navijačima će biti dok ima sporta. Zato… plaćajte TV pretplatu.
fazon je izgleda da oni koji su na utakmicama su najmanje zainteresovani za utakmicu
taj fenomen je poznat po citavom svijetu, pa nismo eto ni mi iznimka…
Nema to veze sa nacionalizmom i proteklim ratom. Eno, u Mađarskoj se Hrvati međusobno pobili… Šta reći?
99% navijača (dakle svi) su kreteni, kojima je sportsko navijanje i ponašanje strano kao meni let u svemir. Vjerujem da bi se slično desilo i navijačima SCG da je utakmica bila na Koševu. Tuča među navijačima će biti dok ima sporta. Zato… plaćajte TV pretplatu. :)[/quote]
Pa gdje ti zivis? BILA JE. BILE SU DVIJE! I sta? Nista. Nista nije bilo. Sve je proslo mirno. (doduse, mozda su gosti pokusali sta, ali nisu uspjeli).
BTW. Zahvalite se federalnoj policiji sto je sprijecila “ulazak” naoruzane mase na Dobrinji iz Lukavice. :evil:
sto rece maher_ zao mi je nasih navijaca. NAZALOST ponovo se pokazalo ko je ko, iako kamere nisu namjerno prikazivale sve sto se dogadja, zato sto je to sve bilo montirano.
Dok ima sporta bice i tuce to je tacno, ali ne zato zbog toga sto je to normalno, vec zato sto navijaci s bilo koje strane nisu doktori, intelektualci, inzinjeri i sl. vec vecinom (kazem u 95% slucajeva) hulja.
A ko je gori pokazalo se vise puta i o tome ne vrijedi diskutovati.
internet je prepun galerija sa slikama utakmice, ali Boze mili zar se nigdje nije mogao naci jedan fotograf da slika sta se radi na tribinama… ono sto se desavalo na tribinama je bilo interesantnije nego “dogadjaj na travi”… vidio sam par slika kad su navijace pratili do stadiona i moram reci - respect - profesionalno ! ostale slike su me razocarale - kako nasih, tako njihovih, a pogotovo onih trecih mangupa koje niko nece… nadam se da ovime necu uvrijediti nekoga, ali uvjerio sam se na drugim forumima da su osobe koje su dosle iz RSa pocele provocirati, i da uopste SCG navijaci iz SCGa nisu bili toliko problematicni, ali kome vjerovati u svemu tome… jedan mi se post svidio gdje jedan ozalosceni jugoslaven ( srbin iz SCG ) - koji se sam tako naziva - priznaje kako oni nikad nece u Europu dok ih ovi RSa prikazuju pred ocima svijeta kao najvecu bagru… svidio mi se post jer je nekako realan… o tome ko je za koga i kako navijao - sad se moze u nedogled razglabati… cinjenica je da su navijaci ( koji su navijali za BiH ) imali dovoljno hrabrosti da odu u SCG i da navijaju za svoju reprezentaciju dok ih 50.000 drugih psuje i slicno… bilo kako bilo - nasoj reprezentaciji, i onim istinskim navijacima treba podici spomenik ( dosta smo podizali politicarima koji samo sranje naprave zar ne )…
Pozdrav
Ice