Skripta, za pravljenje .rar i .par2 fajlova!

Zdravo,
Treba bi mi jedna skriptica :smiley: koja bi mi pomogla da pravim .rar arhive i .par2 fajlove od .avi fajlova , za upload na BHT FreeZonu :smiley:
Treba da radi ovako nesto:

U glavnom folderu (TV serija) imam podfoldere sezone, u kojima su podfolderi epizode,
glavni folder nosi naziv serije, podfolder sezona nosi ime “s01, s02, …” a podfolderi epizoda nose ime “e01, e02, …” treba mi skripta koja ce u određenom podfolderu sezone da se krece po podfolderima epizoda i od .avi fajlova pravi podjeljene .rar arhive, i onda da za te .rar arhive pravi .par2 fajlove!

Komanda za pravljenje .rar arhiva je “rar a -v102400k ImeSerije.BrojSezone.BrojEpizode.rar” a za pravljenje .par2 fajlova "par2create -r10 ImeSerije.BrojSezone.BrojEpizode.par2 ImeSerije.BrojSezone.BrojEpizode.part1.rar ImeSerije.BrojSezone.BrojEpizode.part2.rar ImeSerije.BrojSezone.BrojEpizode.part3.rar ImeSerije.BrojSezone.BrojEpizode.part4.rar

Po mogucnosti da arhive koje budu kreirane nose ime: ImeSerije.BrojSezone.BrojEpizode.rar (ImeSerije.BrojSezone.BrojEpizode.par1.rar )

npr.:
Numb3rs.S03.E12.part1.rar

Hvala! :smiley: