Slack 10 i mis

Poz mali probelm

Slack 10 mi ne prepoznaje mis tj. ja nisam nesto dobr podesio, mis je star koliko sam primjetio radi se o logitech inace na PII znaci onaj stari.

Nije ovaj okrugli novije generacije.

E ne zanm taco sta da izaberem tamo pri xorgconfig pa gdje se radi konfiguracija misa. Pokusavo sam neke opcije ali ne ide.

Ostalo radi sve.

idi u /etc/X11/xorg.conf

Section “InputDevice”

Option “Protocol” i mijenjaj protokole. Imas komentar koje mozes protokole staviti.

hvala riješen problem
samo je trebalo promijeniti u “mosueman”

ovaj slack 10 jede malu djecu :smiley:

[quote]hvala riješen problem
samo je trebalo promijeniti u “mosueman”

ovaj slack 10 jede malu djecu :D[/quote]

zato fedoru i suse… i et’ :smiley:

[quote]
zato fedoru i suse… i et’ :D[/quote]

Al se zato na Slack-u nauci Linux :slight_smile:

Naravno. S tim što se ne smije zaboraviti da ne žele svi da nauče Linux, neki bi da ga samo koriste.

“Koristiti” prati i “Nauciti”, sto znaci znaci “Nauciti Koristiti” Linux … Prema tome ako vec trebas da naucis koristiti Linux uci koristiti Linux koji je stvarno Linux :slight_smile:

Sala mala … Ko sta voli nek izvoli :slight_smile:

Pozdravi

Ma probao sam vecinu distribucija od mandrake preko suse pa free bsd i debian i zavrsio sam na slacku i kako stvari stoje izgleda da cu ostati na ovj distribuci. Tako je brz, ponekad kontam šta bi bilo da je na nekoj jačoj mašini.

I do sad nisam imao nekih vecih problema, modem radi za razliku od ostalih distribucija gdje sam imao na svakoj neki ne rešiv problem. Dok na slacku radi pa sat :smiley:

Uglavnom sam zadovoljan.