Za onim ga toliko zele ev do slashdota dogura http://linux.slashdot.org/linux/06/06/16/0512225.shtml
Samo da dodam, da slashdot nije nista posebno reko, tj nije nista reko od svih nas koji imalo znaju il ti ga prate situaciju oko verzije 11.
Za onim ga toliko zele ev do slashdota dogura http://linux.slashdot.org/linux/06/06/16/0512225.shtml
Samo da dodam, da slashdot nije nista posebno reko, tj nije nista reko od svih nas koji imalo znaju il ti ga prate situaciju oko verzije 11.
Meni je ugodno i sa slackware-current izdanjem koje se svakodnevno sa slapt-get-om ažurira. Ko želi da starta sa .iso evo ih na
ftp://ftp.slackware.no/linux/ISO-images/Slackware/Current-ISO-build
Kao što vidite, ima i DVD
Pa i ja sam zadovoljan nit me interesuje. Current kernel kako treba sve ok.
Um samo da ti kazem, bilo je vidis puno puno price u vezi tog slapt-get i swaret-a, tj oko paket managera. Swaret je cak je jedno vrijeme bio i u testing. Vjeruj mi, da slapt-get i swaret, ja neznam koji je gori od njih, po meni je swaret.
Nevazno, vecina eto slackera ako im je zapelo otice na current, iako sam ja zagovaro koristenje da zvanicni neki official znaci bude paket manager. Kaze pa ima vec jedan, pa ima i odlican je on, ja ga et koristim non stop. Al et mogli bi i to, to bi napravilo slackware ono fakat perfektnom distro.
Zato a cak je i mene bio jedan frajer sto je preso sa slackware-a na Arch Linux, bas radi pacman-a kako se na njemu zove taj paket manager. Mislim to je inace kod slackwarea veliki minus, nema paketa… al et.
Znaci sretan zadovoljan, al neko je bas na ovom forumu reko current je snapshot 11ke, tako da se nadam da izadje 11ka sa “up2date” (:P) paket managerom. Ostalo … iskreno? Nezanima me.
Jedva cekam Slackware 11
Jel ima nekih interesantnih izmjena?
To druze tu stoji tu malo duze vremena
A bice novosti kad bude spreman
Here it comes… at last… Ja uze zadnji current ( od 02.10. ) kad evo ga … Final. Za Slacker people je ovo veoma lijep i značajan dan. Uživajmo…
Znaci da ipak zasluzujem (bar polu) mustuluk :lol: