Slackware instalacija

Kada instalacija Slackware distribucije dodje do instalacije AMAROCK music player-a samo se sve zaustavi i tu se instalacija pauzira. Moze li mi neko reci u cemu je problem?

P.S. Pre toga sam pokrenula instalaciju preko VirtualBox-a i sve je bilo OK.

Meni zvuci kao greska sa medijumom, jel pokusavas instalirati sa DVDa? Ako da, provjeri md5 hash .iso imagea koji imas za medij.

Sve je ok…a kako moze biti greska na mediju ako sam na VirtualBox-u vec zavrsila instalaciju, pokrenula Slackware…a kada hocu da ga instaliram na HDD ne moze…

Hajde ti ponovo sprzi disk jer se i meni nesto slicno desilo… instalirao na laptop bez problema a onda na desktop masini u par navrata prijavljivao problem na razlicitim paketima dok mi nije pukao film i onda sam snimio full dvd :slight_smile:

Huh…uspela. :slight_smile: Uklonila sam pre instalacije sistema, onaj muzicki plejer(ko zna da li je do njega bilo :slight_smile: )
Sve odlicno funkcionise…nije mi u pocetku bilo internet konekcije ali je i to sredjeno. :slight_smile:
Odusevljena sam sa Slackware-om. Definitivno ostajem na ovoj distribuciji. :slight_smile:

P.S. Od pocetka mi je bio kompletan DVD (oko 4GB).

hihihihi :slight_smile:

Ova poruka je samo da bude i treci Slackware logo slijeva :wink:

rise of the slackers

Preuzeli su forum! Nooooooooo…

da upisem i cetvrti logo sa lijeva

ako nekome treba slovo S http://www.superman-picture.com/images/superad.gif
:smiley:

Slackers don’t rise, they rest, all four of them.

Slack 'em all!

Kod mene isti problem :frowning:
Samo zablokira kad dodje do amarock playera
Medij je nov nije 100% do toga…

Savrsen opis!

just one thing… jesam li ja zivio u zabludi da se taj player zove amarok ?

Zove se ovako

Nisam znao za to, cool vozilica :smiley:

Rijeseno , problem je bio u tome sto je particija bila formatirana kao NTFS pa uvijek zapne na tom Amarok-u , kad sam postavio na ext4 onda moze ,fino sve odradio instalaciju al’ posto nisam mogao nastimat’ konekciju i jos neke stvarcice vratio se na ubuntu :slight_smile:

Hmm ovo nije uvezi ove teme ali reko da ne otvaram novu… Ja imam CD-ove po 4 gb, a slack je 4.3 GB pa se pitam ima li negdje da se downloaduje stripped verzija slackware-a isti OS samo da nema toliko programcica