Kada instalacija Slackware distribucije dodje do instalacije AMAROCK music player-a samo se sve zaustavi i tu se instalacija pauzira. Moze li mi neko reci u cemu je problem?
P.S. Pre toga sam pokrenula instalaciju preko VirtualBox-a i sve je bilo OK.
Sve je ok…a kako moze biti greska na mediju ako sam na VirtualBox-u vec zavrsila instalaciju, pokrenula Slackware…a kada hocu da ga instaliram na HDD ne moze…
Hajde ti ponovo sprzi disk jer se i meni nesto slicno desilo… instalirao na laptop bez problema a onda na desktop masini u par navrata prijavljivao problem na razlicitim paketima dok mi nije pukao film i onda sam snimio full dvd
Huh…uspela. Uklonila sam pre instalacije sistema, onaj muzicki plejer(ko zna da li je do njega bilo )
Sve odlicno funkcionise…nije mi u pocetku bilo internet konekcije ali je i to sredjeno.
Odusevljena sam sa Slackware-om. Definitivno ostajem na ovoj distribuciji.
P.S. Od pocetka mi je bio kompletan DVD (oko 4GB).
Rijeseno , problem je bio u tome sto je particija bila formatirana kao NTFS pa uvijek zapne na tom Amarok-u , kad sam postavio na ext4 onda moze ,fino sve odradio instalaciju al’ posto nisam mogao nastimat’ konekciju i jos neke stvarcice vratio se na ubuntu
Hmm ovo nije uvezi ove teme ali reko da ne otvaram novu… Ja imam CD-ove po 4 gb, a slack je 4.3 GB pa se pitam ima li negdje da se downloaduje stripped verzija slackware-a isti OS samo da nema toliko programcica