[quote=afan]Zimbra prolupala
pokazuje mi da su email-ovi, koje sam razmjenjivao zadnjih par dana sa nekimljudima, svi stigli danas?!?!?!?
takodje, kad obrisem neke email-ove sa Gmail account-a i onda otvorim Gmail (wemail) oni su jos tamo? nisu obrisani. ali pretpostavljam da trebam promijeniti nesto upostavci na Gmail?[/quote]
IMAP?
OT: Usput, vezano za Zimbru, jedina stvar koja me strašno nervira je što linkove otvara u svom integrisanom “browser”-u, a ne u default browseru, pa svaki put moram Copy link > otvori Firefox > zalijepi link… Ima li rješenje za ovo?
sad mozemo staviti RIJESENO u subjekat :D[/quote]
De ti prvo ovo istestiraj dobro. Ja sam isprobao i “stabilnu” i “pre” verziju i mogu kazati da ovaj addon pravi više problema nego od njega ima koristi. Npr. sad “nestanu” one linije koje si ti nastojao ukloniti u svakom slučaju, bez obzira rekao mu to ili ne - možeš staviti 1 ili 10, dobiješ uvijek 1. Deaktiviraš “Address line” opciju - opet dobiješ 1 liniju. Kad koristiš autocomplete feature za unošenje email adrese u “To” polje i pritisneš Enter, jednostavno dobiješ prazan prostor (mada je adresa unesena, ali se ne vidi). Zatim, kad memorišeš mail kao Draft, a zatim ga pokušaš otvoriti, ne ide itd. Moje iskustvo: ovo je živi krš od addona. Ideja dobra, izvedba nikakva.
ja sam mijenjao broj linija i uvijek me “poslusao”.
to je tacno da upisana email adresa nestane kada kliknes Enter - ali mene ona vise ni ne interesuje jer sa autocomplete sam siguran da jeunesena prava adresa. a ako bas hocu da prvojerim - skroluj.
ne kazem da je ovo “perfektno” rjesenje ali je puno bolje nego sa 4 adresne linije
a, sto se tice Draft-a - ja to ne koristim pa mi nije nedostatak
mozda ce neka od sljedecih verzija popraviti ovaj problem?