kad ćemo imati priliku vidjeti slike sa burn/install/game eventa?
wow najača slika
Ubojita trojka aldin(instalira mandrivu) , abasi(mirno promatra aldinove mudrosti) i profesor(neke jednačine fura iz matematike na PCu , OMG!)
- Bilo bi STVARNO lijepo kada bi pisalo ko je ko na ovim slikama.
- Imal’ sanse kako da se dobije ULK-ova majica?
damn… ovaj covjek cita misli da se barem zna ko su ULKasi bilo bi super… negdje sam napisao da nebi bilo lose da postoji people@ulk sajt sa malom biografijom i slikicom…
ah da … majica… koga ja i afan moramo ubiti da bi dobili majice ( koga ubijemo - sa njega skidamo majicu )…
Pozdrav
Ice
[quote=IceBreaker]damn… ovaj covjek cita misli da se barem zna ko su ULKasi bilo bi super… negdje sam napisao da nebi bilo lose da postoji people@ulk sajt sa malom biografijom i slikicom…
ah da … majica… koga ja i afan moramo ubiti da bi dobili majice ( koga ubijemo - sa njega skidamo majicu )…
Pozdrav
Ice[/quote]
Javite kad dolazite u BiH, pa ćemo organizovati da se majice naprave.
Btw, svi novi članovi od nove godine će dobiti i majicu.
Evo napisala sam ko je ko na slikama, tj. one koji su na forumu.
Ma daj im samo adresu na ulk stranici gdje mogu skinuti te logoe pa nek štampaju sami na majice (ako ne mogu čekati dok dođu u BiH)… (:
Logoe ?? Ako se ne varam ima samo jedan.
ja dolazim u cetvrtak i hocu majicu kao bozicni/novogodisnji/bajramski/rodjendanski/what_so_ever POKLON ( uh al sam skroman )… Bono postoji li mogucnost da se napravi par majica i posalje u Bihac ( naravno - platio bi ) - da se malo ULK u Bihacu barem na taj nacin reklamira…
Pozdrav
Ice
Naravno, pošalji novac (na račun) i biće gotove za 20tak dana.
[quote=bono]Javite kad dolazite u BiH, pa ćemo organizovati da se majice naprave.
Btw, svi novi članovi od nove godine će dobiti i majicu. :)[/quote]
Mozda u martu, mozda u julu. Nadam se ove godine.
Imal’ vec gotovih? Ja placam postarinu. ili da prebacite do mojih saraca u Sanski Most a dalje je lako.
AAAAAAAAAAAAA AFANE PA TI SI IZ SANE hahaha znao sam… radi prezimena nego Bono - KOLIKO PARA? nego… i ja sam novi chlan… imal koja dzabice za mene
Pozdrav
Ice
[quote=IceBreaker]AAAAAAAAAAAAA AFANE PA TI SI IZ SANE hahaha znao sam… radi prezimena nego Bono - KOLIKO PARA? nego… i ja sam novi chlan… imal koja dzabice za mene
Pozdrav
Ice[/quote]
Pravo da ti kazem - ne znam ni sam. Rodjen u Sani, napustio je sa 12 godina, veci dio zivota proveo u Banja Luci tako da sam “bio iz Banja Luke”. No, tokom i poslije rata, BL ne smatram vise “svojim” gradom, tako da sam se “vratio korijenima” ; mada nisam u Sani bio 15, mozda i vise godina. Tuzno.
A kako si skont’o po prezimenu?!?
a kako se ono postaje član :S
moraš biti linux l33t ili?
a kako se ono postaje član :S[/quote]
http://www.linux.org.ba/index.php?l=clan
Za osobe mlađe od 18 godina članarina je 10KM. Nismo još update-ovali ovu stranicu…
Kolko para ?
Salji na mail broj racuna i sve ostale podatke vezane za transakciju para, hocu par tih majica Ozbiljan sam.
Puno pozdrava,
Mirza
… pa naparvite još koji - vidiš da raja hoće majice (:
…eto biznis za ulk i džaba reklama (: (:
CARE SAMO PARE… BIZNIS … tako nekako ide pjesma dajte budite kreativni sa tim majicama… naprijed stavite neke geeky ili 313373 spike, a pozada naravno ULKov logo ima da ide ko halva
Pozdrav
Ice
PS: afane, ako budes ikad blizu Bihaca, javi se castim cevapima