Danas su javili na vijestima da na podrucju Zenice vladaju snažne smetnje u području nekih radio talasa tako da dolazi do smetnji kod radarskih uređaja te kontrole vazdušnog saobraćaja. Ko je za ovo kriv ? Odgovor sam sacuvao na jednoj slici.
www.miralem.privat.t-online.de/lugze_wireless_projekat_the_end.jpg
Ima ima jos neko dobrih vijesti neka postavi ovdje. Za božić sam vidjeo ovu sliku negdje u novinama pa sam je isjekao i sačuvao:
www.miralem.privat.t-online.de/moses.jpg
hahahahahahaha
Dobar si majke mi …
Pa vjeruj da nisi daleko od istine 8)
E bas si me oraspolozio! Cista 10
Svaka Cast!
:oops:
pokusaj zadrzati odredjenu dozu humora…
U pravu si, pretjerao sam
Ma babysiter legenda si / nedja se. Vala kad dodjes u BiH valja ti naletiti u Yenicu na jedno pivo…
Samo jedno???
Cccc…
[quote]Samo jedno???
Cccc…
:)[/quote]
Ma vala moze i gajba… To vazi i za tebe i za sahbaza :lol: 8) . Ej sta mislite da organizujemo jedan veliki Linux sastanak na visokom nivou na nekoj od obliznjih planina? To nebi bilo lose…
Uvijek za, posebno ako ima pive…
Samo koja planina?
Pa to i nije toliko bitno… Ti odredi samo neka ne bude na vecoj udaljenosti od Zenice od 250 km … Sve u tom reonu dolazi u obzir… (bez pive nista :lol: 8) )
Hehe, tesko je naci nesto dalje od 250km, u ovoj zemlji gdje god da si 250km je vec inostranstvo
Haj’ stvarno ako ima zainteresovanih da organizujemo sta ovaj vikend?
Ja sam zainteresovan! Ne bi bilo lose da svratite na Smetove… Uzmemo malo mezice i raspucavaj po LAN ZX 25 mrezi… :lol: 8)
Jos kad bi znao gdje su Smetovi…
Jel’ ko za skijanje?
[quote]Jos kad bi znao gdje su Smetovi…
Jel’ ko za skijanje? :)[/quote]
Ja ne znam skijati… :oops:
[quote]Jos kad bi znao gdje su Smetovi…
Jel’ ko za skijanje? :)[/quote]
Smetovi su blizu Zenice
Ja bih isao na skijanje ali prvo moram da kupim stapove i odijelo.
DISCLAIMER:
Ono sto ja radim se zove skijanje samo radi lakseg izgovaranja. Mislim da bi “spustanje niz stazu sa nikakvim ili malim brojem padova” bio adekvarniji naziv :)))
Bas mi je drago da nisu svi povrijedjeni. Priznajem da obozavam humor koji ide pod kozu ( Sve dok mene neko nepocne zezat ) ali sta cu kad su slike tako dobro ispale i jednostavno pase uz temu. Evo pogledaj Gomez, zar nije ?
http://www.miralem.privat.t-online.de/wtc-14.jpg
Sto se tice sastanka, mozemo se i u Tuzli naci, nema frke. Ja definitivno dolazim pocetkom Marta. Mislim da bi ovo stvarno trebali napraviti. Ako ste zainteresovani , ja cu pokusati sta da organizujem.
Hvala lijepo ali sahbaz nekonzumira alkohol ni u kakvom obliku… [-X