Smetnje u Zenici

Danas su javili na vijestima da na podrucju Zenice vladaju snažne smetnje u području nekih radio talasa tako da dolazi do smetnji kod radarskih uređaja te kontrole vazdušnog saobraćaja. Ko je za ovo kriv ? Odgovor sam sacuvao na jednoj slici.
www.miralem.privat.t-online.de/lugze_wireless_projekat_the_end.jpg

Ima ima jos neko dobrih vijesti neka postavi ovdje. Za božić sam vidjeo ovu sliku negdje u novinama pa sam je isjekao i sačuvao:
www.miralem.privat.t-online.de/moses.jpg

hahahahahahaha
Dobar si majke mi …
Pa vjeruj da nisi daleko od istine 8)
E bas si me oraspolozio! Cista 10

Svaka Cast!

:oops:

Šta reći za kraj nego :
www.miralem.privat.t-online.de/Unbenannt-1.jpg

pokusaj zadrzati odredjenu dozu humora…

U pravu si, pretjerao sam

Ma babysiter legenda si / nedja se. Vala kad dodjes u BiH valja ti naletiti u Yenicu na jedno pivo…

Samo jedno???
Cccc…
:slight_smile:

[quote]Samo jedno???
Cccc…
:)[/quote]

Ma vala moze i gajba… To vazi i za tebe i za sahbaza :lol: 8) . Ej sta mislite da organizujemo jedan veliki Linux sastanak na visokom nivou na nekoj od obliznjih planina? To nebi bilo lose…

Uvijek za, posebno ako ima pive… :slight_smile:
Samo koja planina?

Pa to i nije toliko bitno… Ti odredi samo neka ne bude na vecoj udaljenosti od Zenice od 250 km … Sve u tom reonu dolazi u obzir… (bez pive nista :lol: 8) )

Hehe, tesko je naci nesto dalje od 250km, u ovoj zemlji gdje god da si 250km je vec inostranstvo :slight_smile:
Haj’ stvarno ako ima zainteresovanih da organizujemo sta ovaj vikend?

Ja sam zainteresovan! Ne bi bilo lose da svratite na Smetove… Uzmemo malo mezice i raspucavaj po LAN ZX 25 mrezi… :lol: 8)

Jos kad bi znao gdje su Smetovi…
Jel’ ko za skijanje? :slight_smile:

[quote]Jos kad bi znao gdje su Smetovi…
Jel’ ko za skijanje? :)[/quote]

Ja ne znam skijati… :cry: :oops: :wink:

[quote]Jos kad bi znao gdje su Smetovi…
Jel’ ko za skijanje? :)[/quote]

Smetovi su blizu Zenice :slight_smile:
Ja bih isao na skijanje ali prvo moram da kupim stapove i odijelo.
DISCLAIMER:
Ono sto ja radim se zove skijanje samo radi lakseg izgovaranja. Mislim da bi “spustanje niz stazu sa nikakvim ili malim brojem padova” bio adekvarniji naziv :)))

Bas mi je drago da nisu svi povrijedjeni. Priznajem da obozavam humor koji ide pod kozu ( Sve dok mene neko nepocne zezat :smiley: ) ali sta cu kad su slike tako dobro ispale i jednostavno pase uz temu. Evo pogledaj Gomez, zar nije ?
http://www.miralem.privat.t-online.de/wtc-14.jpg
Sto se tice sastanka, mozemo se i u Tuzli naci, nema frke. Ja definitivno dolazim pocetkom Marta. Mislim da bi ovo stvarno trebali napraviti. Ako ste zainteresovani , ja cu pokusati sta da organizujem.

Hvala lijepo ali sahbaz nekonzumira alkohol ni u kakvom obliku… [-X