Sramota: vrijedanja od strane novih korisnika

Prilicno sam novi na ovom forumu, ali sam za ovo kratko vrijeme vidio tako puno vrijedenja od strane novih korisnika, dakle danas se registruju i isti dan pocnu sa vrijedanjem, bilo na nacionalnom nivou ili na itelektualnom nivou. Necu sad da navodim koji su to pojedinci, prepoznace se.

Koliko uopste na ovom forumu ima administratora i moderatora, sto ne rade svoj posao?
Jos je zalosnije kada vidim da neki od starih korisnika, koji su od samog pocetka na ovom forumu, gradili ga, trose zivce na objasnjavanju nekih stvari pojedincima koje svaki normalan covjek zna, ne mislim o stvarima vezanim za linux, vec onim gore navedenim.
Sve vise i vise na ovom forumu je vrijedanja, sve je manje diskusije o Linux-u, razvijanju nase distribucije, korisnih projekata i sl., normalnog druzenja itd.

Ako nema dovoljno moderatora koji bi pravili red, dodajte nove moderatore, pa ce onda biti bolje.

kao i uvjek j0hnd0e - neko se na neki način dočepa tastature i odmah misli da je filozof… :slight_smile:

[quote]
Koliko uopste na ovom forumu ima administratora i moderatora, sto ne rade svoj posao?[/quote]
ma sumnjam da oni uvjek mogu pomoći - jednostavno s vremena na vrijeme uleti neki hajvan u tuđe i štaš? :slight_smile:

[quote]
Jos je zalosnije kada vidim da neki od starih korisnika, koji su od samog pocetka na ovom forumu, gradili ga, trose zivce na objasnjavanju nekih stvari pojedincima koje svaki normalan covjek zna, ne mislim o stvarima vezanim za linux, vec onim gore navedenim.[/quote]
Da slažem se - zato se uvjek mani kontakta sa osobama koje neznaju da kontaktiraju/komuniciraju…

[quote]
Sve vise i vise na ovom forumu je vrijedanja, sve je manje diskusije o Linux-u, razvijanju nase distribucije, korisnih projekata i sl., normalnog druzenja itd.

Ako nema dovoljno moderatora koji bi pravili red, dodajte nove moderatore, pa ce onda biti bolje.[/quote]
što se tiče linuxa - nije do nas
ašto setiče ostalog - kao što rekoh prije - “Stoka” not allowed in here :slight_smile:

Jednostavno ignorisi komentare … :twisted:

Hi,

ignorirati postove i nije bas lako, ali sto je jos veci problem - ti isti filozofi unistavaju ovu zajednicu. Istu koja po mom misljenju najbolje funkcionira u BiH… i onda dodje neki pametnjakovic i pocne filozofirati…

ja sam uvijek spreman saslusati nekog pametnijeg od mene, ali ta mi osoba nekako mora dokazati da je PAMETNIJA ! razbacivati se nekim izrazima bez nekih cvrstih argumenata je jednostavno topao zrak…

Iskreno - osobe koje pocnu da flejmaju bez ikakvih argumenata, i pogotovo one koji onda pocinju koristiti vulgarne izraze protiv cijenjenih clanova foruma, treba jednostavno obrisati ili banovati im adrese.

Pozdrav

Ice

Ma ja ne vidim u cemu je problem. Uvijek ima nekih koji ce neargumentovano pricati :slight_smile: Mislim “Linux i BSD ne idu zajedno” - smijesno :))) Sit back and relax ljudi (sto bi rekao windows instalacioni program) :slight_smile: Da mu niste odgovorili njegov post bi bio spomenik njegovoj gluposti :slight_smile:

Svaka cast IceBreaker, to je bas ono sto sam htio da kazem. :lol:

Heh, ja sam uletio sa komentarom koji je dolikovo svemu onom i sto je bilo uopste u postu, skulirano fino…

Al kad sam kasnije vidio koji je to flame bio, i protiv tuzlaka, miran sam cojk, al sreca sto kad sam poso da postam, zakljucana tema :smiley:

Ok je dok neko se provaljuje, ono to mi je ok, citacu mozda cak i dam komentar, al kad pocne vrijedjanje e tad vec gubim zivce. Za ovakve, definitvno ban na IP

A a vedrane molim te izbrisi temu skroz, jer nije joj ni mjesto da zakljucana stoji, a mogo si nam ba i dat usput IP od zna se vec koga :wink:

P.S: Mislim da ovo treba prebacit u ULK - Opstu.

Ljudi ja sam moderator samo na BHLD i Mandrake grupama :slight_smile: piše vam fino.