Srećni praznici

Srećni bajramski i novogodišnji praznici!

Da konačno u 2007. godini Linux pređe tih 50% na dektopu. :smiley:

Sretni praznici! Bajram Šerif Mubarek Olsun i sretna Nova (i ode stara) godina! :slight_smile:

Pridruzujem se

Sretni praznici svima! Lijepo se provedite i zelim svima da ostvare sve svoje zamisli i ideje.

Svima puno zdravlja i sreće i prijatne sve nastupajuče praznike … :slight_smile:

Živi i zdravi bili!

sretan bajram!!!

nova godina jos nije tu :)…ko zna…mozda punke kako skladiste atomskih dje pa i nebude sretna…

Ja ne furam religiju, al ja pripadam muslimanima, rodjeni sam musliman. Ali me cin vjesanja Sadama Huesina odma ujutro na bajram, nevjerovatno provocira. To mi je ******* dan.

Ameri su se tako nevjerovatno ********, i ovo je tako nevjerovatno velika provokacija, i onda nesto **** o terorizmu.

P.S: Ovo sa manual * je tako ****** glupo, treba stavit filter da to sam radi.

Iskreno se pridruzujem cestitkama i sve najljepse tokom predstojecih praznika-

Bajram serif mubarek olsun i ujedno sretna NG

Sretni praznici…

Ne mogu da se ne složim s tobom. Praktično je iz sudnice otišao na vješala. Inače sam veliki protivnik smrtne kazne, jer se osuđeniku ne daje šansa da se pokaje, a ništa drugo se ne postiže (nije nikakva kazna). Tim je gore što se dešava sad kad cijeli svijet slavi praznike.
Iako zakon vjerovatnoće ne obećava, nadajmo se da će u 2007. biti manje ovakvih idiotarija.
Poz.

Ne mogu da se ne složim s tobom. Praktično je iz sudnice otišao na vješala. Inače sam veliki protivnik smrtne kazne, jer se osuđeniku ne daje šansa da se pokaje, a ništa drugo se ne postiže (nije nikakva kazna). Tim je gore što se dešava sad kad cijeli svijet slavi praznike.
Iako zakon vjerovatnoće ne obećava, nadajmo se da će u 2007. biti manje ovakvih idiotarija.
Poz.[/quote]
Nismo se najbolje shvatili, i ja isto pokusavam da kazem sto si reko. Naravno da nije nikakva kazna. Ali za bajram je otvorena provokacija. Gledam sad na cnn, nijednu rijec da je danas bajram, to nije vazno? Pokazuju kako ljudi slave … Ja govorim o necem drugom, o poruci koja amerika salje.

I onda sve zavrsi, dovoljno ******* extremiste, koji odu i naprave belaj, kasnije te treba bit sramota rec da si musliman. Jer ces se prestavit ko terorista. A to americi i jest cilj, da nastave dalje sa Iran-om, sto nemogu sami, mislim jadno je, jednostavno je jadno.

Evo, java se najbolje sa baklavom zasladuje :smiley:

Pridružujem se čestitkama povodom Bajrama i Nove godine.
Sve najbolje!

I od mene takodjer :slight_smile:

Sretna 2007a!

:smiley:

Sadamovo vjesanje je ruzan zavrsetak 2006.(neponovila se) i cpecifican cinizam uz demonstraciju moci! Takav dogadjaj ostavlja tamnu rupu u sjecanju.

DA NOVA 2007. DONESE VISE SRECE I ZDRAVLJA SVIMA NA FORUMU !