Kingston nije toliko los ali nije ni toliko dobar. A u poredjenju sa 840 Pro jeste los. Za iste pare ili par destina maraka vise je glupo uzeti Kingston ispred 840 Pro.
Do sada nisam ni gledao test samsunga. Pa on stvarno jede ove ostale za dorucak. Ali opet mi je poskupo jbg. Kakav je model SSD Samsung 120GB 840 Series Basic 530/130? Njega mogu dobiti za 240 kod nas. Mozda i malo manje.
Kakav je OCZ u odnosu na samsung i u odnosu na kingston?
Edit:
Ako budem kupovao u srbiji onda moram u gigatronu a tamo je pro 280 KM - zato sam napisao da mi je skupo.
Ma vidim i sam - necu uzeti basic. 830 nema. Vidjecu da mi rodjak javi koliko bi bio u austriji 840, a ako nista uzecu kingston hyperx od kolege. On je solidnih performansi i jaci je od V300 serije
Bit će da je neka windows theme na ubuntu :). Elem, pošto meni oko zapne i u filmu za laptop i neke gadgete koja firma stoji iza istih, ovdje mi nidla pokvari doživljaj :mad:
I ja hocu ssd da kupim, ali kao dodatni disk da ubacim u Lenovo x220, sad mi treba sa mSATA prikljuckom i odredjene debljine i velicine da bi mogao da se ugradi! Al cu ja najvjerovatnije preko Genelec-a narucit sa njima mi je najlakse