Sta koristite za gledanje slika?

Meni se svidja GQview i njega bih najradije koristio i na Windows-ima. Juce vidjeh da ima xnview za Linux (on mi je dobar u Windows-ima) pa cu da ga isprobam cim instaliram SLack…

Konqueror …

+rr+

Kuickshow također 8)

Probao xnview, i nista, GQview je ostao najbolji. Toliko

moras ga patchovat sa iso image , pa ga zipovat , pa unzipovat … dodje ti da ukucas serial key od windows 2000 , ako nemas to uzmes serijski od igrice terminator sa divixa pise ti medju naslovu kad se ucitava film , kad ona cura tipka po onom mobitelu.
Ima 5 otvorenih portova , skenirali smo sa onim programom Nmapom.Sta je oono pitanje bilo aha ka koristim onu gozillu za gledanje picke pamele lij anderson , i onog njenog bicepsa sa kosova tommya slobe .Imal ko sta da kaze nek mi se obrati preko miretovog messingera , ako nema njega i fike kod kuce , zovi mirzu otvoren je prozor da se , ne deres zvizni il ako zvono ne radi pokucaj tri puta da se ne iznenadi da ne kaze postar mi donio penziju … klik posalji

[quote]moras ga patchovat sa iso image , pa ga zipovat , pa unzipovat … dodje ti da ukucas serial key od windows 2000 , ako nemas to uzmes serijski od igrice terminator sa divixa pise ti medju naslovu kad se ucitava film , kad ona cura tipka po onom mobitelu.
Ima 5 otvorenih portova , skenirali smo sa onim programom Nmapom.Sta je oono pitanje bilo aha ka koristim onu gozillu za gledanje picke pamele lij anderson , i onog njenog bicepsa sa kosova tommya slobe .Imal ko sta da kaze nek mi se obrati preko miretovog messingera , ako nema njega i fike kod kuce , zovi mirzu otvoren je prozor da se , ne deres zvizni il ako zvono ne radi pokucaj tri puta da se ne iznenadi da ne kaze postar mi donio penziju … klik posalji
[/quote]

gqview je i meni najbolji …

inace koristim oci… a ako one nisu u funkciji, uzmes GQview :wink:

Pozdrav

ICE