Šta mislite o novom izgledu LUGBIH-a?

Ja lično mislim da je super. Treba će mi vremena da se naviknem ali tako je sa svim novim stvarima zar ne ?

Pišite komentare ! :stuck_out_tongue:

I meni se sviđa. Ovo sa sličicama je super( a i ovo da se stara poruka može promijeniti), a nije toliko ni šaren kao što je bio stari forum.Najvažnije je da nema više " error on line 28 "
Možda bi bilo dobro kad bi se "oglasna ploča"mogla koristiti za druge svrhe.Primjetio sam da se slabo ko javlja tamo. Možda zato, što je samo interno za članove udruženja.
Početna strana je super-pregledna, jedino bi se možda forum mogao malo bolje isticati.
Dobro je da se Stranica u Konqueror-i sada pravilno prikazuje! :stuck_out_tongue: Inače je sve OK. Baš me interesuje kako je nastao ovaj novi forum? Jesteli morali kopirati stare postove u novi forum ili to ide automatski. Kako ste ga nabavili ???
Apel na sve korisnike -> Koristite vašu sličicu kao simbol.

Ćao :twisted:

I ja mislim da je super. :smiley:
Treba još završiti par stvari, transformisati neke poddomene, da se korisnici mogu lakše snaći.
Forum, također, treba popraviti: dodati nove podforume, preimenovati neke postove (tipa: POMOC!, Trebam pomoc… itd). :rolleyes:

Ako imate prijedloge, javite se.

nema puno price samo cestitke za novi izled, super je, svidja mi se…