Stigao Ubuntu

Iako sam poodavno skinuo sa neta Ubuntu jednostavno nisma mogao odoliti a da ga sa nekim prijateljima ne naručim. I naravno stigao je. Hoš sam više oduševljen. Da, treba da kažem da sam, iako pritisndut veoma mnogo obavezama na faxu, nastavio sam lokalizacijom GNOME-a. Naime, popravio sam fuzzy stringove i preveo neke nove za GNOME 2.8, na popravio sam neke fuzzy i preveo neke nove za GNOME 2.10. Kako god promjene će biti vidljive za nekoliko dana.

Hm nije loša distribucija :smiley: :mrgreen:

hehe samo nek je KDE :slight_smile:
jel ovo salju postom?

Ne bih rekao ali se može dodati na običan Ubuntu relativno jednostavno apt-getom.

Djaba je, valjalo je udovoljiti i ovim nezadovoljnim K dusama… :wink: 8)

Djaba je, valjalo je udovoljiti i ovim nezadovoljnim K dusama… :wink: 8)[/quote]

što bi naš narod rekao/preveo: " ugrožen je nacionalni interes" ili “konstitutivnost” pa su izdali i KDE.

Ali nešto mi je pravo drago što ima i KDE, i volio bih ga probati što prije, na slikama je extra… samo kad bi mi mogao modem na ovome, na ubuntu-u nisam dobro prošao…
Ako neko može da se pobrine pa da downloaduje do “maratona” bilo bi pohvalno…

Interesantno da je zastava BiH “normalna”, nisam upoznat jel bilo intervencija od naših ljudi ili je to do Kubuntu-a
http://shots.osdir.com/slideshows/slideshow.php?release=286&slide=115