SuSE 9.1 dolazi sredinom marta, tacnije predstavljanje ce biti na CEBIT-u koji se odrzava od 18-24 marta.
Ova novost me je pravo obradovala! Novi SuSE dolazi, naravno sa 2.6 kernelom i KDE 3.2. p.s. ima li ko SuSE na DVD-u?
imam ja 9.0 na dvd.u… ali sam malo daleko… hoces image ili???
Pozdrav
ICE
Mene vise raduje dolazak Mandrake 10. Nedavno sam dosao do beta verzije i prosto sam impresioniran
Imam i ja SuSE 8.1 na DVDu, a Ice nebi bilo loše da nabaciš negdje taj iso.
Pa zar niko nije cuo za Bittorrent --> :lol: :lol:
Moje pitanje se odnosilo, ima li ko negdje u BiH (Ze/Sa/Tz…)
Moze se naruciti kod jednog pirata, mislim da mu je DVD oko 10KM
hm… ne znam da li se isplati stavljati dvd negdje za download… pogotovo osobama iz Bosne… mislim nije frka, ali ako hocete, presnimit cu nekome dvd i poslati…nije frka
Pozdrav
ICE
PS: jedva cekam 9.1… a ni 911 nebi bila losa verzija
IceBreaker —> ako imas DVD od 9.0 verzije i mogucnost da postavis negdje na netu bio bih ti zahvalan.
( bittorrent link is dead )
postavicu ga pred iduci vikend na jedan server sa 2 MB vezom… i zamolio bih vas da ga samo preko vikenda skidate ( tijekom sedmice i nebi islo jer je server uzasno preopterecen )… ako se nekome svidja verzija sa slanjem dvda, mogli bi i tako
Pozdrav
ICE
To bi bilo super … hvala
PS
Nezaboravi da napises URL od server
Hoce li 9.1 biti dostupan kroz YOU ili ce se morati kupiti po regularnoj cijeni?
Nemam nekih informacija, ali mislim da nisu ludi da ukinu pristup distribuciji FTPom koji su imali u svim verzijama do sada.
Ice šta je sa linkom za SuSE 9.0 DVD?
Gomez je napisao: [quote]Ice šta je sa linkom za SuSE 9.0 DVD?[/quote]
I ja se pitam ? :?: :shock:
Lijepo lijepo, samo mi takve stvari radimo besplatno, mislim uz minimalne troškove - samo platiš CDe i to je to…
Aha, ja narucim iz asterixa, a onda oni koji od mene kopiraju samo plate CD-e
Upsss čini mi se da smo 9.0 dobili upravo od tebe… 8) bh živi free as in a freedom 8)