SUSE 9.2 Pro

Evo ko je zainteresovan da skne suse 9.2 pro, moci ce da skne sa mog servera. Sve ce biti u iso filovima. Svih 5 cd-ova.
Svi zainteresovan javite se na mail ili pm na forumu.

Pozdravi od

Dine

Pozdrav,

Evo i ja sam postavio SuSE 9.2 Pro prvi CD na server da razrahatimo malo Dinin server :wink: 8) Pa ko još ne skida, a želi, neka se javi…
Hvala Dino i postavljaj druge CD-e…

Dino,

hoces da ti dam account na mom serveru pa ga uploadiraj meni pa nek raja skida :wink:

Pozdrav

Ice

Yep, posalji jarane na email dinokusturica@yahoo.com ili na pm pa cu da ga upload ovih dana.
Ima 5 cd-ova, kao po obicaju i preko 3 GB je sve ukupno, tako da ce potrajati par sati sigurno.

Pozdravi od

Dine

Pozdrav,

Evo postavljen je i drugi CD…

I treci CD je postavljen…

Posto bi mi downloadovanje probilo mjesecni limit za download na LOL-u, molim nekog dobrog, postenog, dragog, milog, plemenitog posjedovatelja SuSE 9.2 iz Sarajeva, da mi to snimi. Ukoliko se ovakvo bice nadje, nek mi se javi na

vekaz@yahoo.com.

Puuuno hvala.

PS
Ovu distribuciju groznicavo iscekujem od prvog habera o njoj, pa vas molim da mi se sto prije javite.

Pozdrav,

Evo upravo se skinuo i snimljen je SuSE 9.2 Professional
Dino hvala ti, legenda si :wink: 8)
Zainteresovani neka se obrate

Nema problema jarane, aj em glad to help maj pipl. :lol:
SUSE 9.2 rocks, nadam se da cete uzivati u njemu.
Ako treba nesto drugo javi mi na pm ili email.

Pozdravi od

Dine

Pa majka mu stara! Evo meni treba!

Jarane Vekaz,

Javi se Gomezu, on je u Zenici. Lakse ce ti on dobaciti do Sarajevo nego ja iz USA. Siguran sam da ce da posalje i do vas iz Sarajevo pa da narod snima i dijeli cd-ove medju sobom.
Javi mu se na mail ili posalji mu pm. Dogovorite se neka ti snimi cd-ove i ti mu fino plati postarinu i/ili cd-ove tako da ste obadvojica sretni.

Pozdravi od

Dine

Pozdrav,

Ovako stvari stoje: Dodji na seminar u Zenicu i mi ti lijepo pošaljemo SuSE. Uostalom poslat ćemo u Sarajevo SuSE 9.2 Pro po predavačima…

Ma imamo SuSE, samo se ne javljamo :oops:

Btw. kad je rijec o 9.2 valjda kod prelaska na xorg su malo zafrkali sax2 detekciju. Tako da poslije instalacije podigao mi se X s rezolucijom 400ikusuRxNestotako bljak. Problem je bio u modelinesima, prvi “ispravan” koji je generisao je bio za tu rezoluciju (tako je bar pisalo u logu). Problem sam rijesio tako sto sam promijenio pomocu saxa na vesa driver za koje je on generisao modelines, a onda rucno prepravio /etc/X11/xorg.conf i ubacio umjesto “vesa” “radeon” s obzirom da tu karticu imam. Onda je fino proradilo. Moram jos 3d akceleraciju ukljuciti …

Sa nvidia gf3 ti200 nema nikakvih problema…

Kod mene se problemi nastavljaju, nemere radeon driver na 1024 kako god potjeras … sad koristim vesa i ne radi mi 3d akceleracija.
Takodje, izbacili su Lbreakout !!! To je igrica koju sam igrao dok cekam da mi se spoji kompjuter na internet. Bljak, sram ih bilo … :slight_smile:
(ono na pocetku je bila 1280x … ali ja mislio da je 1024) :slight_smile:

Kod mene sve radi kao Doxa. Sa 9.1 version sam imao problema prilikom konfigurisanja na laptopu, morao sam sve da instaliram textualno, graficki nije radilo nikako i da podesavam sve rucno. Sa 8 je sve bilo u redu, isto kao i sa ovim 9.2 sada.
Imam samo problema sa WIFI, stari neki cip od motorole i ne radi.
jebiga, ne mozes da sve sriktas.

Pozdravi od

Dine