Evo ko je zainteresovan da skne suse 9.2 pro, moci ce da skne sa mog servera. Sve ce biti u iso filovima. Svih 5 cd-ova.
Svi zainteresovan javite se na mail ili pm na forumu.
Pozdravi od
Dine
Evo ko je zainteresovan da skne suse 9.2 pro, moci ce da skne sa mog servera. Sve ce biti u iso filovima. Svih 5 cd-ova.
Svi zainteresovan javite se na mail ili pm na forumu.
Pozdravi od
Dine
Pozdrav,
Evo i ja sam postavio SuSE 9.2 Pro prvi CD na server da razrahatimo malo Dinin server 8) Pa ko još ne skida, a želi, neka se javi…
Hvala Dino i postavljaj druge CD-e…
Dino,
hoces da ti dam account na mom serveru pa ga uploadiraj meni pa nek raja skida
Pozdrav
Ice
Yep, posalji jarane na email dinokusturica@yahoo.com ili na pm pa cu da ga upload ovih dana.
Ima 5 cd-ova, kao po obicaju i preko 3 GB je sve ukupno, tako da ce potrajati par sati sigurno.
Pozdravi od
Dine
Pozdrav,
Evo postavljen je i drugi CD…
I treci CD je postavljen…
Posto bi mi downloadovanje probilo mjesecni limit za download na LOL-u, molim nekog dobrog, postenog, dragog, milog, plemenitog posjedovatelja SuSE 9.2 iz Sarajeva, da mi to snimi. Ukoliko se ovakvo bice nadje, nek mi se javi na
Puuuno hvala.
PS
Ovu distribuciju groznicavo iscekujem od prvog habera o njoj, pa vas molim da mi se sto prije javite.
Pozdrav,
Evo upravo se skinuo i snimljen je SuSE 9.2 Professional
Dino hvala ti, legenda si 8)
Zainteresovani neka se obrate
Nema problema jarane, aj em glad to help maj pipl. :lol:
SUSE 9.2 rocks, nadam se da cete uzivati u njemu.
Ako treba nesto drugo javi mi na pm ili email.
Pozdravi od
Dine
Pa majka mu stara! Evo meni treba!
Jarane Vekaz,
Javi se Gomezu, on je u Zenici. Lakse ce ti on dobaciti do Sarajevo nego ja iz USA. Siguran sam da ce da posalje i do vas iz Sarajevo pa da narod snima i dijeli cd-ove medju sobom.
Javi mu se na mail ili posalji mu pm. Dogovorite se neka ti snimi cd-ove i ti mu fino plati postarinu i/ili cd-ove tako da ste obadvojica sretni.
Pozdravi od
Dine
Pozdrav,
Ovako stvari stoje: Dodji na seminar u Zenicu i mi ti lijepo pošaljemo SuSE. Uostalom poslat ćemo u Sarajevo SuSE 9.2 Pro po predavačima…
Ma imamo SuSE, samo se ne javljamo :oops:
Btw. kad je rijec o 9.2 valjda kod prelaska na xorg su malo zafrkali sax2 detekciju. Tako da poslije instalacije podigao mi se X s rezolucijom 400ikusuRxNestotako bljak. Problem je bio u modelinesima, prvi “ispravan” koji je generisao je bio za tu rezoluciju (tako je bar pisalo u logu). Problem sam rijesio tako sto sam promijenio pomocu saxa na vesa driver za koje je on generisao modelines, a onda rucno prepravio /etc/X11/xorg.conf i ubacio umjesto “vesa” “radeon” s obzirom da tu karticu imam. Onda je fino proradilo. Moram jos 3d akceleraciju ukljuciti …
Sa nvidia gf3 ti200 nema nikakvih problema…
Kod mene se problemi nastavljaju, nemere radeon driver na 1024 kako god potjeras … sad koristim vesa i ne radi mi 3d akceleracija.
Takodje, izbacili su Lbreakout !!! To je igrica koju sam igrao dok cekam da mi se spoji kompjuter na internet. Bljak, sram ih bilo …
(ono na pocetku je bila 1280x … ali ja mislio da je 1024)
Kod mene sve radi kao Doxa. Sa 9.1 version sam imao problema prilikom konfigurisanja na laptopu, morao sam sve da instaliram textualno, graficki nije radilo nikako i da podesavam sve rucno. Sa 8 je sve bilo u redu, isto kao i sa ovim 9.2 sada.
Imam samo problema sa WIFI, stari neki cip od motorole i ne radi.
jebiga, ne mozes da sve sriktas.
Pozdravi od
Dine