Ovako HDD mi je 120GB , tako da sam stavio 60GB na windows radi igara i design programa(flash , photoshop , blender , 3d max itd.) a drugih 60GB sam uložio u SuSE 9.3
E sad , SuSEovih 60GB sam podijelio na 2 participije , 1. 15GB i stavio sam mount point / a 2.39GB i stavio sam mountpoint /home
E sad šta me je** u zdrav mozak , zašto mi na obadvije participije instalira SuSE (2.1GB) i nervira me što mi u home umjesto onih Pictures,Music itd. foldera stoje ovi folderi (ovi folderi postoje u obadvije linux participije)
Ne kontam baš pitanje, ali kao početniku ti preporučujem da sav prostor dodijeliš / (nadam se da si napravio particiju za swap). Nema potrebe da praviš previše particija. Ako si napravio korisnika “abasi” onda je tvoj home direktorij: /home/abasi, i u njemu možeš napraviti raspored kakav želiš, napraviti koliko želiš direktorija.
a cdrom ti ne prikazuje dok ne ubacish neki cd u njeg, onda ga mounta i pokazhe… joj jest mi drago, da i ja mogu nekome pomoci oko linuxa, do sada sam uvijek ja bio taj kome treba pomoci