Maloprije sam pokusao da instaliram suse 10.0 i nesto mi je stao na prvom cd-u u toku instalacije (zavrtio bi cd s vremena na vrijeme, ali se nista nije desavalo), onda sam prob’o da ukljucim karticu “details” pa je i zaledio ekran, onda sam prob’o “abort” pa eject na CD ROM - u i ni to nije htjelo, e onda sam ga restartov’o.
Sad sam htio biti pametniji pa sam stavio drive check (ili tako nekako) i nakon dugo vremena mi je izbacio kao “md5sum mising” ili nesto slicno, svejedno sam probo ponovo sa instalacijom (vec sam shrinkov’o win particiju pa mi je bilo svejedno) medjutim sad je htio da pravi particije hda5 i 6, a ne 2 i 3, mislim da sam to uspio srediti, ali mi je pod “Software” izbacio sljedecu poruku “No source found at ‘cd:///;devices/hdb,/dev/hdd’.” Sad mi radi win (bar mislim), HDD mi je naravno manji, ne nudi mi boot susea niti nastavak instalacje istog (osim sa cd - a naravno)… i ja veze nemam sta da radim.
Please help!
P.S. inace nemam pojma o linuxu (ako to nesto znaci), ovo mi je prvi (zapravo im’o sam dva tri dana instaliran ubuntu i to je sve), s ovim sam i htio uciti.
P.S.2 Dao sam mu 6,nesto GB HDD-a (za Suse) i ukljucio sam gnome, c/c++ tools, games, mltimedia i depenencies koje mi je on stavio (ovo sam mog’o samo prvi put, drugi put nisam mog’o ni doci doovdje, zapravo mog’o sam otvoriti “software”, ali tamo je sad sve bilo prazno.