Testiramo novi forum

Na http://forum2.linux.org.ba možete posjetiti testnu verziju nove verzije našeg foruma, još uvijek u beta fazi.

Preseljen je sav sadržaj sadašnjeg foruma, zajedno sa accountima, postavkama i slično.
Pošto još nema prijevoda, jezik za sve korisnike postavljen je na engleski, tema na oxygen.

Fali par modula/plugina (ankete, smajliji), ubacit ćemo ih naknadno.

Na prvi pogled, poprilično je cute, zadržana je jednostavnost verzije 1.2, poboljšana administracija, i što je za nas najvažnije, novi plugin interfejs, tako da možemo mnogo lakše dodati sve što nam fali na ovom forumu.

Ako sve prođe kako treba, radimo zvanični update nakon izlaska finalne verzije PunBB 1.3 i svih neophodnih plugina.

Dobro june nema govora.

Vec, deder da ja tu boju (ko i na ovom mogu mijenjat), dozivim krizu svijesti kad vidim plavu.

[quote=AbsintheSyringe]Dobro june nema govora.

Vec, deder da ja tu boju (ko i na ovom mogu mijenjat), dozivim krizu svijesti kad vidim plavu.[/quote]
Lijepo june*

a slazem se sa bojom…nije do plave, nego da je bar malo blaza…

Ma to je samo defaultna tema, pretpostavljam da će je doraditi i ponuditi u par varijanti, ja recimo čeznem za (drečavo) zelenom :-p
I meni je previše blijeda.

[quote=adis]Ma to je samo defaultna tema, pretpostavljam da će je doraditi i ponuditi u par varijanti, ja recimo čeznem za (drečavo) zelenom :-p
I meni je previše blijeda.[/quote]
Eh Adise, Adise, znao sam te od prvog dana. I ja sam imam drecavo zelenu, al bolje nego plava :slight_smile:

Pokazat cu ja tebi sta je lijepo, a sta ljepo :wink:

Meni na ovom novom forumu fali “Prikaži nove poruke”, a ne samo nove poruke od zadnje posjete, jer nekad mi je ćejf pogledati forum i kad nisam logiran, a i kad se logiram opet često sam išao na “nove poruke 24h”