Testirane razne distribucije, SuSE pobjednik!

Zato sto vole lagati :wink:

Testni_Hamo:
hehehe, imam ja novi Slack… pogtovo kad sam instalirao prve cdove kad si mi ih dao… moram ti cd #2 vratiti :smiley:

Babysitter:
jah, nek si mi ti neshto pametnije napisao…

[quote]Testni_Hamo:
hehehe, imam ja novi Slack… pogtovo kad sam instalirao prve cdove kad si mi ih dao… moram ti cd #2 vratiti :smiley: [/quote]

A ko ti ga je instalirao?

hihihihih, ti si 9.1 instalirao ali 10 sam ja :confused:

rekoh da i ja spomenem, odlicnu distribuciju koja se nije proslavila sa “User_Friendly” ali ima odlican handbook, i stalno posjecen kanal #gentoo na irc.freenode.net, gdje ljudi odgovore na sva moguca pitanja.

naravno, da potvrdim, tek nakon nakon nekoliko+ sati kompajliranja i podesavanja dobijete sistem koji radi (ali radi bolje nego bilo koji drugi)

power is in your hands

emerge life

www.gentoo.org

nisi znao instalirati slack 9.1 ?? kakav si ti 31337 h4x0r koji uzima root na serveru druge gimnazije :)) Bolje ti je da si ucio nesto korisno, nego to sto si radio

nisi znao instalirati slack 9.1 ?? kakav si ti 31337 h4x0r koji uzima root na serveru druge gimnazije :)) Bolje ti je da si ucio nesto korisno, nego to sto si radio[/quote]
E stvarno ne mogu da ne reagujem. +iznerviran+ +iznerviran+ :smt021 :smt075 :smt011

Privatne rasprave (koje, btw, IMHO nemaju veze sa temom) treba ostaviti za mail, privatne poruke ili neki deseti način komunikacije.

:smt066

:blabla: (dobro teta)

eh sada hamo pretjerujesh :-/
:gib:

[quote]eh sada hamo pretjerujesh :-/
:gib:[/quote]

kao sto rekoh na private … losa sala … nisam mislio ozbiljno :slight_smile:

“Imamo” tendenciju da skrenemo sa teme…bravo bono !

PS
Teta Bono…zvuci malo… :lol:

teta bono… :lol:
amila prijedlog ko te josh jednom tako nazove…
+racunar+ +visi+ :smt021 :smt071 :smt070 :smt068 :smt067 :snipe: :rock: :rip: :chain:

Riješit ću ja to uživo, u tri oka, kao i uvijek. Ako budem trebala pomoć, bu’m te zvala.

Skrećemo opet (ne)namjerno sa teme… :slight_smile: Mislim da znate ko je diverzant. :smt117

Sta da vam kazem sve ima svoje, kod mene ide po redu: Slackware, Debian, Gentoo, pa sve ostalo … Eto nikad mi se nije svidjao .rpm , a i u zadnje vrijeme me malo poceo nervirati i .deb , i to sve radi dependencies… Desilo se to da sam moro installirati X server i sve dodatke da bi mogo installirati “ncurses” jer mi se kernel nije dalo kompajlirati u starom “make config” fazonu, sto me dovelo do tog da imam viska paketa koje ne koristim nikad ma toj masini (konkretno X).

Jah

Pozdrav svima!
Realno gledajuci i nemam bas neko pravo da komentarisem kakva je koja distro, mada sam koristio i Mandrake i RedHat (ovaj jedno duze vrijeme, jednostavno mi bilo mrsko mijenjati :smiley: )… Helem, sada koristim Slackware 10 i zbilja radi savrseno (bar na ovoj mojoj kanti), jest me, doduse, uzelo malo vremena dok sam sve nariktao da radi kako treba (imam neki vanserijski monitor lol) ali je sada da ne moze bolje i zbilja ga nemam namjeru mijenjati…
BTW tnx theSkeptik za CD-ove, nisam znao sta propustam dok ovo nisam dobio… ;)[/quote]