TextMate postao free software ! :)

Evo ga - na githubu - pod GPL 3 …

http://blog.macromates.com/2012/textmate-2-at-github/

Jesam reko ikome da radim na macu u novoj firmi? :smiley:

izdajiiceeeeee!

Preotesmo čovjeku temu :smiley:

On topic: uvijek je fino kada se neki fin komad softvera otvori prema svijetu i korisnicima, pa makar ga mi i ne koristili

Pa što jest jest fino je.
A text-mate je ipak kultna alatka. U 80% kvalitetnih tutorijala koje sam pogledao se koristi. Ima sad i Sublime Text - koji je isto odličan.
Mene zadovoljava i Vim setup sa text-mate pluginovima.

A priznacu, mnogo lijepo ovo izgleda al s njim mogu samo u teatar za setanje.

Ja cu ga vala koristit :slight_smile: Sad koristim nekakav TextWrangler (zalim za KATEom ne mogu opisat kol’ko) i nisam bas najsretniji na svijetu.

Ne razumijem ljude koji ne koriste Vim. :stuck_out_tongue:

Isti sam ti takav. :slight_smile:

Ali pozdravljam opensourceanje, pa i kada se radi o mrskom OSX.u

Meni je textmate dobar ali je sublime text 2 bolji . Nazalost sublime jos nije open source. Ja sam vec odavno presao na mac os x kod kuce. Igranje sa guijem od strane nasih vrlih prvo kdeovaca, onda ubuntuovaca i gnomeovaca mi je samo olaksalo odluku. Linux sad koristim tu i tamo - na kompjuterima koji nisu appleovi a primoran sam da radim na njima :slight_smile:

U mene je trenutno ringispil sa operativnim sistemima: na poslu je OS X Mountain Lion, na laptopu se trenutno vrti nekakav Ubuntu (stari, cini mi se 11.04), na desktop masini je pola Windows pola Slackware i na Raspberry Pi-u je Raspbian (debian-based ARM port). Mozak mi poceo da klika od mijesanja shortcuta evo polako :slight_smile: Bar je terminal svud isti :slight_smile:

Gotovo je … ode i ti u mac os xovce :wink:

Pa, ne svojom voljom bas. Lijepo izgleda (to svako zna) i mozes stosta fino i na njemu napravit. Bitno je da se uci nesta novo :wink:

Instaliraj Linux, nabaci Mac look, niko ne primijeti, profit. :smiley:

[quote=testni_hamo2]Evo ga - na githubu - pod GPL 3 …

http://blog.macromates.com/2012/textmate-2-at-github/[/quote]

a linux port?

http://blog.sudobits.com/2011/04/02/textmate-for-ubuntu-linux/

:slight_smile:

http://brackets.io/

About Brackets
Brackets is an open-source editor for web design and development built on top of web technologies such as HTML, CSS and JavaScript. The project was created and is maintained by Adobe, and is released under an MIT License.