To whom it may concern

Selam i pozdrav svim geekovima i non-geekovima :slight_smile:
Sutra ujutro ako Bog da idem na odsluzenje vojnog roka, tako da cu biti poprilicno nedostupan :smiley: narednih par mjeseci. Ostajte mi dobro. be cool i nedajte se prevariti 8)

sapphire
P.S. Debian RULES! :lol:

Alejkumu selam i sve najbolje :wink: Posalji nam razglednicu.

We Alejkumu sellam, takodje sve najbolje , da zavrsis tu vojsku vise i bidi fin ! :slight_smile:

Jah

Alejkumu selam sapphire, javi kada je zakletva da se bar tamo pojavimo…

Haj’ pa razradite i strategiju prodora linuxa na BH trziste u sklopu onoga “vod u napadu” :slight_smile:

Sretno!

Uzdravlje i rahatluk :smiley: neka ti je sa srecom ja sam bio 36’A’ klasa :stuck_out_tongue: sad vama to prodje za cas, mi odgulismo godinu dana :cry:
Nedaj se izvarat “gujo” :stuck_out_tongue:

“ODJELJENJE POZOR!
POCAST NADEEEEEE…SNO :twisted:
NA MJESTU ODMOR…KO NE PUSI KUPI CIKOVE PO PISTI” :evil:

Uh…samo toliko od mene :wink:

Sretno :kul:

Bajram Serif Mubarek Olsun i pozdravi za sve Linuxase!

Evo javljam se nakon zavrsene osnovne obuke. Bilo je veoma tesko, zanimljivo i jedinstveno iskustvo. Vojska je zaista jedna posebna skola :slight_smile:
Imam se pohvaliti da sam dobio nagradno odsustvo od 5 dana zbog odlicnih rezultata u gadjanju sa automatskom puskom AK-47 :), a bio sam dobar i sa M-16; takodje sam unaprijedjen u cin Vojnika 1. klase i trebam ici na kurs za Kaplara :slight_smile: (najvisi vojnicki cin), tako da se nadam da vas nisam iznevjerio. Moj rod je stroga pjesadija :slight_smile: Kao sto vidite, moj avatar je postavljen, slikao sam se na osmatracnici sa Sony Ericsson T610, lijepa slicica, zar ne? Ostala su mi jos oko 2 mjeseca ako Bog da da harili odsluzim vojsku :slight_smile:

P.S. Debian still rules!

Safire traže te iz Debiana :slight_smile:

[quote]Bajram Serif Mubarek Olsun i pozdravi za sve Linuxase!

Evo javljam se nakon zavrsene osnovne obuke. Bilo je veoma tesko, zanimljivo i jedinstveno iskustvo. Vojska je zaista jedna posebna skola :slight_smile:
Imam se pohvaliti da sam dobio nagradno odsustvo od 5 dana zbog odlicnih rezultata u gadjanju sa automatskom puskom AK-47 :), a bio sam dobar i sa M-16; takodje sam unaprijedjen u cin Vojnika 1. klase i trebam ici na kurs za Kaplara :slight_smile: (najvisi vojnicki cin), tako da se nadam da vas nisam iznevjerio. Moj rod je stroga pjesadija :slight_smile: Kao sto vidite, moj avatar je postavljen, slikao sam se na osmatracnici sa Sony Ericsson T610, lijepa slicica, zar ne? Ostala su mi jos oko 2 mjeseca ako Bog da da harili odsluzim vojsku :slight_smile:

P.S. Debian still rules![/quote]

Safire dobro mi izgledaš… Da se nisi udebljao malo gore? :wink: 8)