Probao sam par bittorrent clients, ali nemogu da skontam koji je najbolji po ocjenama.
Ja mislim da je BitTorrent.
Ajmo napraviti recimo listu top 10 ili top 5
Probao sam par bittorrent clients, ali nemogu da skontam koji je najbolji po ocjenama.
Ajmo napraviti recimo listu top 10 ili top 5
[quote=lovac]Probao sam par bittorrent clients, ali nemogu da skontam koji je najbolji po ocjenama.
Ajmo napraviti recimo listu top 10 ili top 5[/quote]
Najbolje je da koristiš onaj koji ti najviše odgovara. Svako ima svog favorita, tako da bi bilo dobro da i ti sebi nađeš svog
Ja koristim KTorrent vec neko vrijeme i prezadovoljan sam.
BitTorrent na Windowsu (takodjer prezadovoljan).
Ima onaj terminalni klijent bittorrenta i on radi super.
znam , ali svi oni rade svoj posao za koji su namijenjeni , ali uvijek ima razlika u svim tim programima…
Audi i skoda su auta … ali postoje razlike
top 5 :
1-Azureus (now Vuze)
2-Deluge
3-Ktorrent
4-rtorrent
5-BitTornado
[quote=lovac]znam , ali svi oni rade svoj posao za koji su namijenjeni , ali uvijek ima razlika u svim tim programima…
Audi i skoda su auta … ali postoje razlike ;)[/quote]
Da, ali isto tako i odnos cijena - kvalitet je jako diskutabilan
Da ali opet se svode na isto npr brzina downloada ce biti ista (sto je i gl stvar).
Samo treba odabrati program koji najvise odgovara nasim potrebama i mogucnostima jer Vuze daje ponajvise opcija (bookmarks,news,razni pluginovi…) ali i trosi vise rama i malo je nestabilniji.
Dok Deluge koji je slican uTorrent je flexibilniji brze se pokrece…
Meni je zakon rtorrent…
rtorrent, nema dalje.
Moj favorit je http://www.torrentflux.com >TorrentFlux is a web-based system for managing bit torrent file transfers. <
A vi to skidate ilegalni materijal ? …
Jok. samo copyleft stvari…