Samo da se malo pofalim, posle ovog cu fakat bit obar ocjk. A niko me nije doso posjetit, cccc!
Imam slomljene i operisane noge obje, koristim stake za hodanje, slomljena rebra, i jos osisano dosta glave kad su mi glavu furali, i jos po koji odlomljen zubcica. Dobre su stvari, da cu najverovatnije prestat pusit, i da cu bit dobar I mogul proc na ispitu sto sam retardiran sad?
Ja ocekivo da me neko trazi da pita kako sam ono niko ccccc!
Hm, AbsintheSyringe, uspori malo… Ne znam koliko extreman treba biti da bi se nešto dokazalo?
Baš sam se pitala šta je s vama Tuzlacima, što ne dođoste na Linux za sve!
a mi kontali da si pobjegao negdje u toplije krajeve na odmor i da si TI NAS otpisao… pih… a ono… pa covjece sta uradi od sebe? Motor? auto? kamion ( ne daj Boze ) ???
E, kad ja pitam kako je Chenga svi kazu dobro je ali su zabranjene posjete i, uz to, sve informacije sam saznao od Lejle (kad je Mirsada bila na faxu)
Ja sam prvio htio doci al nisu mi dali jer bilo je : "Ne daju doktori, jedva su dopustili Mirsadi … " i onda, divnom, vjescu, saznajem da si kod kuce, i to SAD.
[quote=AbsintheSyringe]Samo da se malo pofalim, posle ovog cu fakat bit obar ocjk. A niko me nije doso posjetit, cccc!
Imam slomljene i operisane noge obje, koristim stake za hodanje, slomljena rebra, i jos osisano dosta glave kad su mi glavu furali, i jos po koji odlomljen zubcica. Dobre su stvari, da cu najverovatnije prestat pusit, i da cu bit dobar I mogul proc na ispitu sto sam retardiran sad?
Ja ocekivo da me neko trazi da pita kako sam ono niko ccccc![/quote]
šta te je fap pregazio …
…pa burazeru … nisu nam dali da te obidjemo …a htjeli smo ti absinthe ponjet za brzi oporavak !! :D…anyways…ja tek danas sazno da si kuci … koga god pitas svi kazu nemozes sad u posjetu nedaju…bas kosto mirza kaze …a i onu sestru tvoju kad vidim dje pobjegne u sekundi nemozes je zaustavit da je pitam kako i sta …
de nam kazi kad te mozemo obic bolan … pa falis nam bolan puno !!!
a za amilu…pa jebga…kontali smo doci ali nije se moglo nikako …moro sam na put odma u pon da idem tako da mi se nije dalo puno umarat…evo me i sad sam drama…jedva gledam na oci
EEE, samo nesot lazete, a valjda sam ga profuro gotivno gore A nepijem, pije mi se pivo vec mjesec dana a nesmjem
@maher - poslo se u zivinice da se profura, i popije se, bilo je i tuca, i udje se u auto “kao” ovo ono i to ti je to i nedje se zabili a gotov dosli do Tz/ Pij i trci, hodaj al nemoj u auto jarane.
Vec zaboravite to sve, ja sam juce osto bez dreadova!!! I naso sam jos jednu ranu, svi govore ovo ono dobro je odlicno, ja nemam komentara, zima i cudno al et. Kontam il pustit kosu il uradit opet ispocetka vidjecu, nemgou ovako.
I nazvat cu ostale, cim nadjem brojeve tel. juce izgubi pin od telefona :8 Neznam ocul moc izac (hodanje nista bolje) imam problem juce skidam slackware a nece da radi kako trbea, moram koristim one live distros. Odoh/