Treba mi pomoć!

svih vas =)
ev ukratko… pošto sam ponešto od grafičkog dizajnera i puno od snowboardera, prijavio sam se za Design Contest i postavio nekoliko svojih uradaka, a sad mi treba vaša pomoć, tj. bodovi od svih vas… zašto? zato što su svi rađeni u GIMP-u =) zato bih vas zamolio da izdvojite 5 minuta vremena i odete na gore navedeni link, registrujete se i u galeriji date bodove za moje snowboarde, što više to bolje naravno, poželjno 10 =) username na contest site-u je isti kao i ovdje, goghie i za sad se moji radovi nalaze na prvoj i drugoj stranici galerije. napomena za hotmail korisnike (ako ih ima) aktivacijski mail ce biti automatski smješten u vaš JUNK folder pa da ne mislite da vam ga nisu poslali… unaprijed HVALA! =)

p.s. evo ispod slike onog što sam napravio do sad, da ih možete raspoznati, zadnja dva u nizu imaju popriličan broj bodova…

Ako si ti ovo radio, svaka cast man ! Idem se regati …

jesam ja radio, volim se zezati sa grafikom kad imam vremena a weapon of choice mi je GIMP vec duže vrijeme… hvala za bodovanje =)

btw, više nisu na prvoj stranici, pošto se pojavljuje dosta novih dizajna, tako da ko hoće da boduje neki od njih mora malo pretražiti galeriju, ali mislim da se još uvijek drže na drugoj i trećoj stranici…

Haj dacu ti bodove,al samo zbog gimpa

bice jos podrske…pokazo sam nekim ljudima koji se isto bave grafikom…svaka cast za dosadasnje rezultate…brzo napredujes.
pozz