Trebam pomoc oko CSS popup koda

Primjer:
http://afan.net/bm/
Na vrhu imate prvi link, “Login” i kada kliknete na njega pojavi se “popup” za login formularom. Sve ok.
Ako skroll down malo postoji drugi link, “Login 2”. Kada njega kliknete pojavi se zatamnjena pozadina ali nema formulara. U stvari, formular postoji ai je na vrhu i ako scroll up vidi se formular.

Interesuje me sta da dodam na postojeci kod (pogledati source) pa da klikanjem na donji link se pojavi formular. Svaka opcija je dobra. Cak i totalno drugi kod. :slight_smile:

Hvala svima.

Ono sto meni padne na pamet jeste da dodas, da ti na klik (na login2), sam prebaci stranicu na top, tj. automatski scroll-a na vrh! :S

ma, znam da trebam dodati, ali je problem kako :smiley:

<a onmouseover='this.style.cursor="pointer"' onclick="document.getElementById('Login2').style.display='block'">Login 2</a>

kada dodam

href="#top"

i dodam

<a name="top"></a>

kod ne radi.

Afane kakav je smisao tvoje zelje, haman ne kontam cemu dva logina sem ako se radi o skaliranju logina odradi to sa registrom login1 login2 unutar istog istom login prozora

hoce da mu se login 2 pokazuje na centru stranice nezavisno od pozicije na kojoj se korisnik nalazi na stranici!

pufff neide ono align=“center” valign=“top” width=“blabla”>

ne ide…

@afan: Stavi u CSSu formulara umjesto position: absolute; da je position: fixed;