Trebam Suse 10

Pozdrav!

Evo novi sam u svijetu linux-a…i ocekivano problemi na samom startu.

Kupio DVD suse 10 i problemi prilikom instalacije. Prijavljuje mi error u procesu installation summary pod software…

error je :

No source found atcd:///;devices=/dev/hdc,/dev/hdd.

Mijenjao sam DVD…tj. uzeo kos covjeka drugi…ali opet ista stvar. Instalacija se ne moze nastaviti dok se ne otkloni pomenuti problem.
Da li ima neka mogucnost ispravke ovoga problema ili je rjesenje u ispravno snimljenom DVD-u???

Ako je problem u DVD-u, MOLBA nekoj od dobrih dusa na podrucju Sarajeva koja ima pomenuti Suse 10 (naravno ispravan) na DVD-u ili na CD-ovima, da mi ga snimi. Prilikom preuzimanja istog…donosim prazan DVD/utrosen broj CD-ova uz jedno veliko HVALA( naravno ako to nije dovoljno…placam:).

Hvala.

P.S. Moze i Suse 10.2…

imam ti ja opensuse 10.2 DVD, možemo se dogovoriti (ponesi Verbatim DVD, nemoj mi neki fuuuš hehe), nego jesi li ti 100% siguran da ti je ok CD/DVD ROM?

ps:
pošalji mi mail ili PPM (private message)

Aldin

ubrzo izlazi opensuse 10.3

* Sep 20: openSUSE 10.3 RC 1
* Oct 4: openSUSE 10.3 Release 

http://en.opensuse.org/Welcome_to_openSUSE.org

I obavezno nam posalji adresu tog sto prodaje da ja odem stat’ kraj njega i prodavati za cjenu DVD medija :smiley:

ULK Distro Centar
Cijena je “skoro” cijena medija :slight_smile:

[quote=nidla]imam ti ja opensuse 10.2 DVD, možemo se dogovoriti (ponesi Verbatim DVD, nemoj mi neki fuuuš hehe), nego jesi li ti 100% siguran da ti je ok CD/DVD ROM?

ps:
pošalji mi mail ili PPM (private message)

Aldin[/quote]
Evo mail i MSN: necko_sa@hotmail.com
A evo i mob: 061 241 606
Mozes mi poslati sms, pa ti se javim.

ULK Distro Centar
Cijena je “skoro” cijena medija :)[/quote]
Da vec sam narucio kod njih…cijena DVD-a je simbolicna- 3KM :), ako se jave, super…ako ne, pa valjda ce se naci neko ko ce mi to presnimiti…ili mozda nece :(.

Adrese je pijca kod Merkatora. Standardna lokacija…standardni pult…

Danas sam bio opet i uzmem 5 Cd-ova…i ona greska mi se nije pojavila, jer je prvi Cd prosao kako treba i instalacija problematicnog dijela je prosla ok…medjutim, CD2 nije sprzen kako treba, i kompletna instalacija nije prosla kako treba…uhh…sje…e Bog zna koliko DVD-ova i CD-ova, a MASTER im ne valja…cudni likovi…sutra cu opet otici dole i traziti rjesenje.:wink:

necko_sa, poslao sam ti SMS

@nidla, evo samo da potvrdim uspjesnu instalaciju DVD Suse 10.2 koju si mi nesebicno snimio.
Nisam ni sumnjao u to da na forumu ima dobrih ljudi koji su spremni priteci u pomoc, a jedan od njih je nesumnjivo i clan ovoga foruma, @nidla.

Hvala od srca…

Necko

nema na čemu, i drugi put…