pozdrav, na win-u sam koristio jdownloader za dl share fajlova, na mintu sam dobio vec instaliranog “tucan managera” koji ima istu namenu.
Problem je u tome sto tucan nece da krene sa downloadovanjem odredjenog fajla (probao sam vise njih). Jednostavno proveri linkove, i ubaci ih u polje za dl, odradi odbrojavanja 60-ak sec. i stane, pa poslije izvesnog vremena opet krene sa odbrojavanjem. Pretpostavljam da je problem u verifikacionom kodu samog fajla, ali meni prog nigdje ne trazi da unesem kod. prilikom skidanja sa mozile ukucam vf. kod i dl krene normalno…
koristi li neko ovaj “tucan” i mozeli mi pomoci?
Kod mene radio do sada OK (doduše, uglavnom rapidshare). Koji servis ne radi kako treba?
@untitle: JDownloader također ima i za Linux. Java ti je već instalirana, tako da samo moraš prebaciti svoj folder programa iz Windowsa na Linux i otvoriti
datoteku “JDownloader.jar”. Potpuno je isti kod.
A ovo mi zvuči kao da si puno skidao, pa ti taj servis daje pauzu dok ne dobiješ ponovno pravo da skidaš. Mislim da je na rapidshare pauza izm. svakog
linka kojeg skineš 15min. Nekad zna biti i više kad “pretjeraš”. Na JDownloader odbrojava 3x po 5min, možda je i na Tucanu tako. Zato ja više volim skidati sa
Megaupload. Kod njih je mislim minut i po između svakog linka, a tek kad ih puno skineš, pauziraju te na malo duže.
[quote=canci]@untitle: JDownloader također ima i za Linux. Java ti je već instalirana, tako da samo moraš prebaciti svoj folder programa iz Windowsa na Linux i otvoriti
datoteku “JDownloader.jar”. Potpuno je isti kod.
A ovo mi zvuči kao da si puno skidao, pa ti taj servis daje pauzu dok ne dobiješ ponovno pravo da skidaš. Mislim da je na rapidshare pauza izm. svakog
linka kojeg skineš 15min. Nekad zna biti i više kad “pretjeraš”. Na JDownloader odbrojava 3x po 5min, možda je i na Tucanu tako. Zato ja više volim skidati sa
Megaupload. Kod njih je mislim minut i po između svakog linka, a tek kad ih puno skineš, pauziraju te na malo duže.[/quote]
znam da je pauza 15 min izmedju RS linkova, znam i za jdownloader da radi na linuxu, nego mislio sam da probam i tucan manager, probao sam sa RS i Hot file linkovima i isto se desava…