Tz.linux.org.ba

Evo ljudi da vas cujem , sta trebam jos dodat vamo na http://tz.linux.org.ba
stranica ce se lagano razvijat nista prenaglivanja :slight_smile:

da cujem prijedloge …

nemoj sad da ispadne da mene samo zanima sminka…ali mozda malo da izgled poboljsamo !.. jer jebga…nekoriste svi lynx ili links !!!

pogotov onaj pocetnik…dodje vidi … cim mu se duizajn nesvidja rece…“joj klosara, nemaju pojma ni website uradit”…

znam ovo sto sada ima je i brze i funkcionalnije…i ja bi volio da su sve stranice na webu tako jednostavne i pregledne!..

to je sve :wink:

ok nije frka, daj prijedlog ili komad slika, code-a bilo sta da to odradimo :slight_smile:

pa pravili smo crazy_m i ja jednom …

neznam dje je njegov…al evo mog prijedloga

http://www.crypt.abshost.net/linux-tz/

njegov je meni se cini bio jos bolji…

pretezak je mirzin prijedlog , treba ti pofina masina da bi ono “rendala” :slight_smile:

de mi zapakuj ovo pa send-aj na mail

eto poslo sam :slight_smile:

Da se ja pitam ja bi upravo ostavio ovako nesto “clean” bez nekih napucanih slicica i sl.

I ja da se pitam i ja bi ostavio samo logo i text :slight_smile: samo kakav lijep css uradio i to je to :slight_smile:

Koliko ja znam moj site je citav u CSS (ako je CSS tezak :slight_smile: ), ima samo jedna pozadinska slika koja i nije toliko teska al et … :slight_smile: tezak je :slight_smile:

[quote]
I ja da se pitam i ja bi ostavio samo logo i text Smile samo kakav lijep css uradio i to je to Smile[/quote]

ja nevidim bas puno slika na mom prijedlogu… a i mirza je upravu…njegov je site cijeli u css-u !.. bez puno politike …

i reko sam odma nista pretjerano samo eto nako malo je ugodnije nekim “pocetnicima” da sufraju u ljepsem okruzenju…nisam mislio da radimo site u flashu …

Ajd recite sta mislite o ovome :smiley:
http://www.impact.ba/~mirza/ulktz/

Pitanje: Jel tezak ovaj site ? :wink:

meni se svidja :wink:

i meni se svidja mirzin site, ali ja kad scrollam na tom site-u meni browser “trza” , tako da je moj zakljucat = tezak .

Ljudi, nije toliko bitno kako će sajt izgledati, koliko je bitno kakve će informacije pružati. Glasajte i neka pobjedi prijedlog koji ima najviše glasova. Zatim se bacite na “pravi” posao!

mirza site ti i je i vise nego odlican , ali mi je samo jedna stvar ruzna na njemu , mislim meni se ne svidja tako … on hover effect , stavi neku drugu boju … npr svijetlo plavu ili svijetlo crvenu na crni text ili bijeli text … na vrhu stranice (top) kad se prelazi preko onih linkova …

Ma mirzin je site superiska, podsjeca me na slackware-ov site :smiley: Nish ne mijenjat vec kosto bono kaze samo nabacat sadrzaja i to je to, a design se moze promjenit kasnije nije vazno toliko.

evo stavio sam mirzin site na tz.linux.org.ba … da cujemo dalje prijedloge ?

Ĺ to se tiÄŤe mene ok je.
Neg imam pitanje ove distribucije koje su na listi kako da ja kao tuzlak dodem do njih?Prvenstveno me interesuje slack a copiro bi sve…

Javis se nekom od tuzlaka, recimo, meni i dobijes cdove :smiley:

Malo ti je previse crno na bijelo, ne? I mislim da bi se taj site, covjeku u USA, sa 28kbps modemom brzo ucito da stavis nekih 10jpegova ili meni drazis pngova mada mislim da oni nesto nece na #$&$#& Windowsima… :idea: