ca 1.55 MB download program koji ti sve završi…hashtab i infra
ps:
zamolio bih raju da ne promoviraju NERU OK!, ima ba open source paketa milion sa kojima se može spžiti ono što nama treba, a kasnije tu je baker ili k3b, daklo no nero, iako većina raje u BiH koristi neru ja ga nemogu jer je “skup”…
pps:
i da ne rar-uju ili nešto slično što nam može praviti probleme, zašto recimo .rar, kad ima ili zip ili bzip2 itd…
ca 1.55 MB download program koji ti sve završi…hashtab i infra
ps:
zamolio bih raju da ne promoviraju NERU OK!, ima ba open source paketa milion sa kojima se može spžiti ono što nama treba, a kasnije tu je baker ili k3b, daklo no nero, iako većina raje u BiH koristi neru ja ga nemogu jer je “skup”…
pps:
i da ne rar-uju ili nešto slično što nam može praviti probleme, zašto recimo .rar, kad ima ili zip ili bzip2 itd…[/quote]
recimo da evo ja ne znam za opensource programe koji su portani na windows, a znam sigurno da nero radi na win-u
btw. windows nije moje podrucje
[quote=maher_]recimo da evo ja ne znam za opensource programe koji su portani na windows, a znam sigurno da nero radi na win-u
btw. windows nije moje podrucje[/quote]
za dalje i ubuduće ako “nas” neko pita kako da spržim evo kako hehe https://help.ubuntu.com/community/BurningIsoHowto http://infrarecorder.sourceforge.net/
~1.5 MB nije puno vala da si i na dial up-u
[offtopic]Predlažem da se ovaj FAQ rastavi na više podstranica pa da se svaka linkuje sa FAQ stranice, jer je tako lakše dati link direktno na određeno pitanje.[/offtopic]
Aldine, Nero je najpopularniji i najbolji program za Windows, kada portaju K3b na Windows reklamiraću njega
nekako sam skontao sve odradio, bootao mi je ubuntu, dosao mi screen start or install ubuntu, i jos neke opcije…
izabrao sam prvu start or install ubuntu , i cd mi je krcio, radio ko lood comp. , na screenu mi samo stajalo Ubuntu i nesto se ko loading… na kraju samo me doceka crn ekran…
objasnite mi sta kako , dosao sam evo do kljucne stvari al sta je sada ovo = crn ekran ?
nekako sam skontao sve odradio, bootao mi je ubuntu, dosao mi screen start or install ubuntu, i jos neke opcije…
izabrao sam prvu start or install ubuntu , i cd mi je krcio, radio ko lood comp. , na screenu mi samo stajalo Ubuntu i nesto se ko loading… na kraju samo me doceka crn ekran…
objasnite mi sta kako , dosao sam evo do kljucne stvari al sta je sada ovo = crn ekran ?[/quote]
jel ti blinka, ili je ono baš crna slika, jesi li malo sačekao
haj probaj ctrl+alt+F6
ako mogne onda se logiraj, pa kucaj sudo dpkg-reconfigure xserver-xorg
pa onda sudo reboot, ako opet neće probaj ovo:
dpkg-reconfigure xserver-xorg
ali uzmi [b]vesa[b] driver nemoj ati niti nvidia
a evo prvi hit na google… mislim da je to to (grafičke bezbeli)