Dali postoji stranica za ubuntu 7.10 na kojoj je objasnjeno kako sta dodati i instalisati na ubuntu 7.10,kao sto je to postojalo za 7.4?
[quote=medo]Zar nije dovoljan Ubuntuguide
http://ubuntuguide.org/wiki/Ubuntu:Gutsy
Ili jos lakse automatix :D[/quote]
Ma to sam i trazio Medo,Hvala ljepa,btw dugo se nismo culi sta ima kod tebe medo?Nadam se da si super.
Adioe3 hvala najljepsa i tebi.
Evo sve super, i sve po starom malo stezu obaveze, ali to je sve noramalno.
Inace Ubuntu vodic je malo kasnio u odnosu na prijasnje verzije, mozda su se pitali dali je jos uopste potreban
[quote=medo]Evo sve super, i sve po starom malo stezu obaveze, ali to je sve noramalno.
Inace Ubuntu vodic je malo kasnio u odnosu na prijasnje verzije, mozda su se pitali dali je jos uopste potreban :D[/quote]
Ma kako da nije dok je ovakvih ko ja trebace i on,nego da te pitam imam problem sa compizom nikako nemogu promjeniti postavke tj,nemogu otkaciti i zakaciti one male kockice,jedino sto mogu je da ga potpuno iskljucim ili ukljucim i to je to.
Instaliraj: Advanced Desktop Effects Settings (ccsm)
sudo apt-get install compizconfig-settings-manager
Ili najbolje Synaptic stavi u search compiz i instaliraj i plugine koji nisu instalirani
U System–>> Preferences -->> Appaerance imas pod Visual Effects mozes izabrati Costum pa napraviti kako zelis to je u stvari CCSM,
Ja sam vratio na Beryl nekako nostalgican sam ipak za Compiz koristim Fusion-icon nesto slicno kao beryl-manager