Veca slova na forumu

Trenutne teme koriste fiksnu pocetnu velicinu slova od 11px, sto na vecim rezolucijama izgleda pravo sitno, a na forumu ima sta da se procita sa vremena na vrijeme. Napravio sam modifikaciju Cornflower teme da stavlja relativnu velicinu za pocetni font (sve ostale su relativne u odnosu na pocetni), pa da li se moze staviti kao alternativna za forum?

http://topcoder.co.ba/Cornflower_medium.css

P.S.
Nisam testirao, ne da mi se da instaliram PunBB kod sebe.

Dodao sam tu temu sa još jednom ispravkom - izbacio sam ružne bitmapne fontove :slight_smile: tema se zove “Cornflower medium”, molim sve koji mogu da isprobaju.

Meni su sad mrvicu prevelike, da probamo sa 0.8 ili 0.9em kao osnovnom veličinom?

(Ako kome nedostaje stari forum, instalirana je i PunBB tema, lol)

Sada sam isprobao 0.8em i 0.9em preko EditCSS plugina na Firefox-u (X@1280x1024, 17") i oba izgledaju ok (znatno citljivija do 11px fonta).

Sređeno…

Nova tema izgleda ok na Linuxu sa Firefoxom i Konquerorom, ali na Windowsu (Firefox) su slova i dalje nešto veća nego inače. To sam vidio u prolazu na jednom compu :slight_smile: može li neko ko ima Windows instaliran da malo više testira koristeći EditCSS i pošalje sugestije?

Evo sad sam u temi Cornflower Medium malo razdvojio potpis od ostatka teksta, dodao crticu i postavio da bude italic.