Bok,
Napisao sam malo korak-po-korak vodič s screenshotovi za ilustraciju postupak nadogradnje iz Ubuntu 12,04 LTS Precizno pangolin na 12,10 Quantal Quetzal vrlo precizno.
Nadam se da ovaj screenshot-vodič od koristi za one koji žele nadograditi na najnoviju (i IMHO najveća) verzije Ubuntu
http://www.maknesium.de/guide-upgrade-ubuntu-from-12-04-lts-precise-pangolin-to-12-10-quantal-quetzal
Radujem se Vašoj poruci!
Maknesium
Jel ovo bot, ili sta?? Strasno je ako je BOT, jer ako se oni ovako ponasaju SkyNet je vrlo blizu onda!
vedran
October 25, 2012, 8:20am
3
Čovjek je napisao na engleskom reklamu za svoj blog, preveo je koristeći GT i postao na sve poznatije forume.
Mi smo poznatiji forum yay
Edit: U svakom slučaju post je validan prema pravilima foruma jer ako je i reklama - reklama je za nešto Linux vezano.
[quote=vedran]Čovjek je napisao na engleskom reklamu za svoj blog, preveo je koristeći GT i postao na sve poznatije forume.
Mi smo poznatiji forum yay
Edit: U svakom slučaju post je validan prema pravilima foruma jer ako je i reklama - reklama je za nešto Linux vezano.[/quote]
Hehe, haj fino da ima i takvih, sto postavljaju ovdje takve stvari… Jos smo i poznati forum xD nice!