Vodič: Nadogradnja Ubuntu 12,04 LTS Precizno Ljuskavci od 12:10 do Qua

Bok,

Napisao sam malo korak-po-korak vodič s screenshotovi za ilustraciju postupak nadogradnje iz Ubuntu 12,04 LTS Precizno pangolin na 12,10 Quantal Quetzal vrlo precizno.

Nadam se da ovaj screenshot-vodič od koristi za one koji žele nadograditi na najnoviju (i IMHO najveća) verzije Ubuntu :slight_smile:

http://www.maknesium.de/guide-upgrade-ubuntu-from-12-04-lts-precise-pangolin-to-12-10-quantal-quetzal

Radujem se Vašoj poruci!

Maknesium

Jel ovo bot, ili sta?? Strasno je ako je BOT, jer ako se oni ovako ponasaju SkyNet je vrlo blizu onda! :smiley:

Čovjek je napisao na engleskom reklamu za svoj blog, preveo je koristeći GT i postao na sve poznatije forume.
Mi smo poznatiji forum yay :smiley:

Edit: U svakom slučaju post je validan prema pravilima foruma jer ako je i reklama - reklama je za nešto Linux vezano.

[quote=vedran]Čovjek je napisao na engleskom reklamu za svoj blog, preveo je koristeći GT i postao na sve poznatije forume.
Mi smo poznatiji forum yay :smiley:

Edit: U svakom slučaju post je validan prema pravilima foruma jer ako je i reklama - reklama je za nešto Linux vezano.[/quote]

Hehe, haj fino da ima i takvih, sto postavljaju ovdje takve stvari… Jos smo i poznati forum xD nice! :smiley: