Hvala na savjetu. Znači definitivno na ubuntu. Samo još da nabavim tu novu verziju i onda ludilo!!!
Čim skuckam neki keš naručujem to i onda ću vjerovatno da vas zasipam pitanjima, jer se zasad teže snalazim, a neću da odustanem!!!
A što se tiče mojih seksualnih opredjeljenja, nadam se da ne uključuju lapsuse.
Instalirao sam Ubuntu 6.10 sa DVD-a, e sad, imam osjećaj da mi nije instalirao sve pakete. U toku instalacije me ništa nije pito. Ajte sad dobri ljudi pomoz’te!? Mogu li se ti paketi naknadno instalirati sa dvd-a, ili sam prinudjen na skidanje sa neta. Eto, hvala na vremenu.
Instalirao sam Ubuntu 6.10 sa DVD-a, e sad, imam osjećaj da mi nije instalirao sve pakete. U toku instalacije me ništa nije pito. Ajte sad dobri ljudi pomoz’te!? Mogu li se ti paketi naknadno instalirati sa dvd-a, ili sam prinudjen na skidanje sa neta. Eto, hvala na vremenu.[/quote]
Pokreni Synaptic. (trebao bi biti na Ubuntu-u, ali nisam baš najsigurniji). Skontaćeš sam ostalo.
Ljudi moji morah da vam se javim. Evo ovih dana svo vrijeme za računarom, Ubuntu mi je ludilo. Za sada sve što mi je trebalo sredih. Sad se moram malo smiriti, otišo sam u minus za internet masu. Grrr…
Nego hoću da se zahvalim svima na pomoći i na toploj dobrodošlici u linux svijet. Hvala još jednom, živili.