Vpn konekcija za spajanje na internet

Zdravo svima,

spojen neko preko globalnet-a…na internet…kako ste postimali onaj vpn koji se kod njih koristi…
koristio sam ovo
http://pptpclient.sourceforge.net/howto-debian.phtml ali mi javlja gresku ispod koju strvarno jos nisam skontao kako da rijesim. Postimao sam sve u /etc/ppp/ ali javlja ovu gresku koja se ponavlja i ponavlja…bilo kakav prijedlog/sugestija je dobrodosla …
Hvala unaprijed

Connect: ppp0 <–> /dev/pts/1
sent [LCP ConfReq id=0x1 <asyncmap 0x0> <magic 0xff4fcf50> ]
rcvd [LCP ConfReq id=0x1 <mru 1460> <magic 0x7abdb05d>]
No auth is possible
sent [LCP ConfRej id=0x1 ]
rcvd [LCP ConfRej id=0x1 <asyncmap 0x0> ]
sent [LCP ConfReq id=0x2 <magic 0xff4fcf50>]
rcvd [LCP ConfReq id=0x2 <mru 1460> <magic 0x7abdb05d>]
sent [LCP ConfAck id=0x2 <mru 1460> <magic 0x7abdb05d>]
rcvd [LCP ConfAck id=0x2 <magic 0xff4fcf50>]
sent [LCP EchoReq id=0x0 magic=0xff4fcf50]
sent [IPCP ConfReq id=0x1 <compress VJ 0f 01> <addr 0.0.0.0>]
rcvd [LCP TermReq id=0x3 “peer refused to authenticate”]
LCP terminated by peer (peer refused to authenticate)
sent [LCP TermAck id=0x3]
Script pptp 10.10.50.250 --nolaunchpppd finished (pid 3719), status = 0x0
Modem hangup
Connection terminated.

Odkomentiraj negdje u /etc/ppp/options ‘noauth’ opciju (pročitaj okolo ako te zanima šta znači).

Btw, noviji pptp (1.7.x?) ima jedan fini pomoćni programčić pptpsetup, pita te par relevantnih pitanja i snimi postavke u /etc/ppp/peers/ime-konekcije. Konekciju onda praviš sa ‘pppd call ime-konekcije’.

[quote=adis]Odkomentiraj negdje u /etc/ppp/options ‘noauth’ opciju (pročitaj okolo ako te zanima šta znači).

Btw, noviji pptp (1.7.x?) ima jedan fini pomoćni programčić pptpsetup, pita te par relevantnih pitanja i snimi postavke u /etc/ppp/peers/ime-konekcije. Konekciju onda praviš sa ‘pppd call ime-konekcije’.[/quote]
Adise majstore,hvala za komentar, ali to sam provjerio i opet ista prica,vec sam to negdje na-googla-o ali nije pomoglo.

Pozdravi…

Jesi li uspio riješiti problem? Evo čovjek na Ubuntu se konektovao bez problema, samo koristeći wizard:
http://forum.linux.org.ba/viewtopic.php?id=4864
Pošalji distribuciju i verziju o kojoj je riječ, možda možete razmijeniti neke config datoteke?