Koji mi webmail preporucujete da stavim na hosting… Imam samo ftp pristupmgledao imp i horde nesto mi zafrkano izgleda a nebi da sta zeznem na security pa da mi ode sve… Hosting mi nudi njihov shared horde,al necu tako. I ko sta preporuci bio bi mu zahvalan da mi pomogne oko podesavanja istog.
Znaci da je Free, open source sta god, i da je lak za raditi :))).
Hvala
PS: uvjek se zeznem za pregleda i posalji dugmetom pa stavim pregledaj i ugasim prozor grrr… :))
Nije horde uopšte zafrkan, samo slijedi uputstva za instalaciju… svodi se na raspakivanje imp i ostalih komponenti u ispravne direktorije i editovanje dva fajla. Samo moraš imati PEAR podešen.
Ja bi ti preporucio njihov horde da koristis… Ako sta bude na polju security-a oni to patch-aju redovno pa tako da vjerujem da se nemoras plaho brinut.
Aha znam citao nabilavao … vidim da nije tesko al ako si radio to vec i imas iskustva mogul se osloniti na tebe makar malo. Imam samo ftp pristup tako da znas i nemam blage jel podesen PEAR :))))
[quote]Ja bi ti preporucio njihov horde da koristis… Ako sta bude na polju security-a oni to patch-aju redovno pa tako da vjerujem da se nemoras plaho brinut.
Jah[/quote]
I ta opcija u razmisljanju al bi volio korisnicima dozvoliti logovanje sa stranice direkt u horde webmail to do sada nisam uspio http://www.chat.ba/mail/ forma.htm koja daje logovanje na cpanel i webmail(al onda dolazi odabir webmaila pa opet potvrda upisanih podataka) 3,4 clicka. A isto poslije logout bi volio da se vrate na stranicu. Kazu da bi to moglo sa svojom instalacijom horde a preko njihove ne…