Nista mi nije jasno
Čini li mi se ili neko svaki dan otvori po jednu temu o Windowsu ili Microsoftu… ako ste toliko opsjednuti tim OSom, pa koristite ga ljudi! Neke od nas apsolutno ne interesuje da li će izaći nova verzija i kakva će ona biti itd. Molim da takve teme usmjerite na www.info.ba, a ovdje da diskutujemo o Linuxu, *BSDu, Firefoxu, OpenOffice, Apache, PHP i drugim komadima softvera pod GPL i srodnim licencama.
hm… da ovo otvaramo u sekciji “opsta diskusija” ili slicno, pa i nekako… ali ovo je OFF TOPIC ! OS i firma koja manje vise unistavaju open source zajednicu valjda zasluzuju da se i o njima pise. Pisalo se o MACu, o BSDu pa ste opet ludili… vedrane ako toliko smeta - ugasi OFF TOPIC sekciju na forumu i neces vise morati citati ovakve teme. Uostalom - ko te tjera da ih citas? A ko uopste kaze da koristimo i da smo opsjednuti windowsima… mozda smo opsjednuti linuxom
Pozdrav
Ice
Ma, ako može distrowatch da piše o Win-u možemo vala i mi.
Uostalom, to je samo šala.
more bit da bidne
uf, kako bih ovo mogao shvatiti kao provokaciju
sto? da ne pises taj elitni casopis
Pozdrav
Ice
Jedno pravilo ratovanja: upoznaj neprijatelja !
hm, po cemu mislis da je elitni?
Dobro dobro u pravu ste… BTW bilo je na ULK: Opšta diskusija dok nisam prebacio na OFF…
ups… dobro… onda razumijem onakav komentar… !
pozdrav
Ice
Vidis, cike sa cvikama iz Redmonda dobro prate sta se desava sa linuxom i iz njega uce, mozda bi i mi trebali.